Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás
Álmaid, vágyaid, karriered? - Itt a lehetőség, hogy elérd a céljaidat!

Meguntad, hogy mások mondják meg, mit csinálj?

Én igen! Most azt csinálom, amit szeretek csinálni és úgy, ahogy szeretném :). Fantasztikus vezetőkkel dolgozom, akik hisznek Bennem és támogatnak!

 

Sok éven át dolgoztam függő közvetítőként és vezetőként, így jól ismerem a permanensen felmerülő problémákat. Itt most megtaláltam mindazt, ami előre visz a munkámban. Jól működő adminisztrációs háttér, oktatás, tudással és empátiával rendelkező vezetők, oktatási és háttértámogatás, széles termékskála. A cég vezetősége azon dolgozik, hogy Neked jobb és könnyebb legyen! Ezek nem üres frázisok, hanem a saját tapasztaltom az elmúlt több, mint 1,5 év alatt.

 

Olyan légkörben dolgozunk, amilyennel még sehol máshol nem találkoztam ezelőtt. A pénzügyi szektor egyik legkorrektebb és legmegbízhatóbb cége, ezt bátran állítom!

Ha Neked is eleged van a nyomásból, az irreális és szinte teljesíthetetlen tervekből, a megalázó bánásmódból, az elismerés hiányából, a kötelező heti 2-3 értekezletből, a szűk termékválasztékból, a támogatás hiányából, akkor jelentkezz! Ha utálod, hogy az ismerőseidre kell tukmálnod magad, ha meguntad, hogy az MLM rendszerben csak a feletted levők járnak jól, jelentkezz! Ha rosszul érzed magad attól, hogy olyan termékeket értékesíts, amiknek magas a jutaléka, de az ügyfélnek nem jók, de ez az elvárás vagy nincs más, amiből választhatsz, hívj most!

cziráki móni elérhetőségek

+36 30 56 55 402

Érd el velünk az álmaidat!

  • Kevés a fizetés a levonások után és évek óta nem voltatok nyaralni? Ha úgy érzed, nincs arányban a beletett munkád és a kapott jövedelmed, akkor változatass! Itt Te döntöd el, mennyit akarsz keresni! Belefektetett energiád anyagilag is megtérül...

  • Nehezen oldod meg a munkaidő beosztást a gyermekeid miatt? Itt Te határozod meg, mikor dolgozol! Ha velünk dolgozol, gondoskodhatsz róluk. Marad időd a családodra, pihenésre és nem is kell bejárnod nap, mint nap. Hiszen úgy szervezheted a napodat, ahogy Neked kényelmes...

  • Eleged van a kollégák furkálódásaiból? Elismerésre vágysz? Itt a magad ura vagy! Az egyetlen dolog, ami minősíti mennyit érsz, az a teljesítményed és a hozzáállásod. Az számít, mennyire tudsz fejlődni és egyre jobbá válni. Mutasd meg mire vagy képes és zsebeld be az elismerő szavakat!

  • Vezetői ambícióid vannak, úgy érzed abban vagy jó? Ha arra vágysz, hogy felnézzenek Rád és kövessenek, itt a helyed nálunk. Még többet akarsz keresni, hogy megengedhesd magadnak a rég vágyott státusz szimbólumokat? Gyere és építsd fel a saját csapatodat!

  • Szeretnél specializálódni egy területre? Itt kamatoztathatod a tudásodat, de megismerheted az új területeket is. Ha inkább banki termékekkel dolgoznál, talán a lakástakarék és a NOK a Te asztalod, vagy a befektetésekhez értesz, esetleg a vállalkozásoknak célzott termékekben vagy otthon, nálunk csak ezekkel is foglalkozhatsz. Gyere és mutasd meg, hogy abban Te vagy a legjobb!

  • Ciki egyféle termékre azt állítanod, hogy a legjobbat kínálod? Ha úgy érzed, az ad hoszzútávú biztonságot, hogy azért fog ragaszkodni Hozzád az ügyfél, mert valóban meg tudod keresni a Számára leginkább megfelelő megoldást, akkor itt a lehetőség. Gyere, dolgozz a legtöbb biztosítóval és bankkal független közvetítőként!

  • Rendelkezel a szükséges magasszintű emberi és szakmai kompetenciákkal, de nem tudod megvalósítani Önmagad és az álmaidat? Gyere, ha arra vágysz, hogy higgyenek Benned! Gyere, ha az álmaidhoz sok pénz kell!

 

Kíváncsi vagy rá, hogyan gondolkodom, mik a szakmai alapelveim? Érdekelnek a gondolataim a tanácsadói és értékesítői munkával kapcsolatban? Blogomon olvashatsz cikkeket ezzel kapcsolatban, amik előrébb vihetnek. Hiszen az a cél, hogy napról napra jobbá váljunk. Te is tudod, hogy a cselekvésre a megfelelő pillanat mindig a MOST!

miért dolgozz velem?

Másként gondolkodom a pénzügyi tanácsadói munkáról és az ügyfelekről, mint a nagy átlag. Hiszem, hogy aki hivatásának tekinti ezt a szakmát, aki úgy érzi az a küldetése, hogy segítsen a pénzügyekben eligazodni az embereknek, hogy valóban tudatos pénzügyi döntésekkel elérhessék céljaikat, az tud csak hosszútávon érvényesülni. Ehhez szükség van a pénzügyi intelligencia fejlesztésére. Ezért vállaltam el a PénzÜgyesek című, első televíziós pénzügyi vetélkedő szakmai szakértői megbízását és a feladatok összeállítását az RTL Klubnak. Ezért ragaszkodnak hozzám az ügyfeleim. 

 

Céljaim eléréséhez megtaláltam a megfelelő hátteret. Tudom, hogy a legjobb helyen vagyok és ezt kínálom most Neked!


Vezetőként abban segítelek, hogy megtanulj mindent a szakmáról (amit még nem tudsz), hogy valóban profivá válhass értékesítőként és tanácsadóként is. Megtanítalak arra, hogyan építsd fel magad, hogy ügyfeleid számára nélkülözhetetlenné válhass. Ennek eredményeképp ne Neked kelljen majd vadászni, hanem ők ajánljanak és keressenek Téged.


Eleged van pénzügyi tanácsadóként a kötelező értekezletekből? Gyere hozzánk!
Korrekt és támogató háttérre vágysz? Hívj fel!
Szeretnéd te eldönteni, mennyi pénzt keress? Küldd az önéletrajzod!
Ciki azt mondani az egyetlen termékre az ügyfélnek, hogy a legjobbat ajánlod? Vedd fel velem a kapcsolatot!
Bosszant, hogy nem ismerik el, milyen fantasztikus munkát végzel? TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET vagy küldd el az önéletrajzodat nekem, vagy egyszerűen csak hívj fel!


Segíts ismerőseidnek is azzal, hogy eljut hozzájuk ez az ajánlat! Lehet, hogy épp aktuálisan megoldod vele a gondjaikat. Küldd el nekik és OSZD meg ajánlatomat a Facebook-on

 

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

cziráki móni elérhetőségek

+36 30 56 55 402

akik már dolgoztak velem, Ezt mondják rólam:

Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit. 

Jacsó László, Etyek

Tréner, coach

Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!

Somos András, Budapest

Riporter

Sólyom László, Budapest

Humánerőforrás menedzser

Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet.