Ha már pontosan tudod milyen mértékű segítségre van szükséged vállalkozásod pénzügyeihez, KATTINTS a konkrét információkért!

milyen hasznot hoz neked szakértői támogatásom?

 

 

 

Abban hiszek, hogy minden jól átgondolt és felépített vállalkozás lehet sikeres, vagyis hosszútávon nyereséges és fejlődőképes. Ehhez azonban szükség van megfelelő költséggazdálkodásra is. A különböző pénzügyi szabályozók összetettek és folyamatosan változnak, így e tisztán látáshoz valósznűleg szakemberre van szükséged.

 

A pénzügyi területekhez hozzátartoznak a biztosítások, a bankszámlák, a hitelek, a vállalkozásod befektetései és a munkavállalói juttatások. Korábban itt már leírtam, miért fontos, hogy ne ügynököt, hanem valóban hozzáértő tanácsadót válassz. A profi pénzügyi tanácsadó megfelelő szakértelemmel és attitűddel rendelkezik, etikailag pedig kifogástalan. Ha pedig megtaláltad az "igazit", maradj hozzá hű, mint a társadhoz egy jó párkapcsolatban...  

 

 

Mikor NE fordulj hozzám? 

 

 

Vannak olyan emberek, akik egyszerűen képtelenek a változásra. Ebben az esetben nem tudok segíteni, hiszen nem változtathatom meg helyetted a szokásaidat és a hozzáállásodat, így ez esetben a pénzügyi tanácsaim és a pénzügyi tervezésünk kuka lesz. Akkor sem tudok segíteni, ha csak ingyen szeretnél professzionális segítséget pénzügyi termék választáshoz, aztán megkötöd az ismerősöddel, mert szüksége van rá. A Te időd drága és az enyém is az, ezért azoknak az ügyfeleimnek szentelem segítségre, akikkel hosszútávon együttműködünk. Természetesen a csodatévő dzsinn sem vagyok, aki simán teljesíti a pénzügyi kívánságaidat. A céljaidért Neked kell tenned, én csak segítelek az úton. Amennyiben ezek eléréséhez jelenleg nulla forrásod van, akkor először azt szükséges megnéznünk, hogy van-e bármilyen lehetőséged előteremteni. Ha erre nyitott vagy, akkor ez lehet az első lépés, de Neked kell akarnod a változást!

 

 

Milyen előnyöd származik együttműködésünkből?

 

 

Miért pont velem kezdenéd el az együttműködést? Mert biztonságos hátteret adok ezzel és időt takarítasz meg közreműködésemmel. Hogy ez pontosan mit is jelent, részletesen itt olvashatod el.

 

 • Stabil, bizalomra épülő üzleti kapcsolat kialakítására törekszem. Ezáltal minden pénzügyi kérdéseddel és problémáddal fordulhatsz majd hozzám, hiszen több csatornán is elérhető vagyok az ügyfeleim számára. Nem csak a vállalkozásod, hanem magán pénzügyeiddel is.
 • Segítek az ügyintézésekben is, ami megspórolja Neked az ezzel járó idő ráfordítást és gyakran a "dühöngést" is, hiszen ismerem az ügyeidet és a szerződéseidet, így nem fogok értetlen "boci" szemekkel Rád nézni, amikor mondasz vagy kérsz valamit.
 • Folyamatosan naprakészen tartom, sőt, fejlesztem ismereteimet, ezáltal valóban szakértelemmel tudok válaszolni a kérdéseidre és megoldást ajánlani a problémáidra vagy céljaid eléréséhez. Üzemgazdász és mérlegképes könyvelői végzettségem adja az alapokat a vállalkozói ügyek átlátásához.
 • Tisztességes szabályok szerint "játszom", ami Számodra azt jelenti, hogy a Te érdekeidet és gyarapodásodat tartom szem előtt. Számomra az jelenti a sikert, ha Te sikeres vagy és eléred a kitűzött célt.
 • A Te igényeid alapján kezeljük a pénzügyeidet. A tervezésnél figyelembe veszem, mik a céljaid, milyen elvárásaid, félelmeid és lehetőségeid vannak. Sőt, fontos szempont az egyéniséged is, hiszen ez határozza meg az attitűdödet (hozzáállás) a pénzügyekhez.

Akkor nézzük milyen segítségre számíthatsz az egyes szolgáltatási csomagjaim választásával

alap V.csomag

 • Aktuális és konkrét problémádat szeretnéd megoldani.
 • Nem igényled a folyamatos együttműködést.
 • Nem kérsz komplex segítőt a pénzügyeidhez.
 • Egy adott pénzügyi döntéshez szeretnél szempontokat és információkat.
 • Csak a kezdő lépésekhez lenne szükséged segítőre.

prémium V.csomag

 • Olyan tanácsadót keresel, akire folyamatosan és hosszútávon számíthatsz.
 • Profi, szakértői pénzügyi tanácsadásra van szükséged.
 • Szeretnéd, ha átnéznénk a meglevő megoldásaidat.
 • Egy kézbe adnád a pénzügyeid különböző részterületeinek összehangolását.
 • Bizalmon és kölcsönösségen alapuló hosszú együttműködést szeretnél.
 • Vannak céljaid és akarsz is tenni értük.

ingyenes V.csomag

 • Olyan valakit keresel, akihez néha fordulhatsz, ha kérdésed van.
 • Nincs olyan konkrét célod, ami miatt szükséged lenne a folyamatos együttműködésre.
 • Nem kérsz komplex segítőt a pénzügyeidhez.
 • Szívesen vennéd a heti rendszerességgel érkező híreket, tanácsokat és ötleteket.

Döntöttél? Akkor válaszd ki, melyikre van szükséged! :)

Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

rólam - miért én?

Cziráki Móni független pénzügyi tanácsadó

Mert ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

"Szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy, jó az információ-áramlás, gyors az ügyintézés és tökéletes a kapcsolat ápolás."

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..."

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!"

 

"Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van. Soha nem éreztem, hogy eleged van, pedig nyílván sokszor megterhelő ez a sok intéznivaló." 

tanácsadás magánszemélyeknek

Pénzügyi tanácsadás magánszemélyeknek

Hogy szól a mondás? Az okos ember mások hibáiból tanul, a buta a sajátjaiból. Nos, mindannyian tanulunk a saját hibáinkból és jó esetben másokéból is.

 

Én abban segítek Neked, hogy inkább másokéból tanulj, és Te minél kevesebbet kövess el, legalábbis a pénzügyek terén.

 

Mit kapsz tőlem, mint tanácsadótól?

 

Elérhető, akár azonnali pénzügyi szakértői segítséget. Olyan szemléletmódot, mellyel képes leszel a céljaidra fókuszálni és elérni őket.

Folyamatos segítséget a mindennapi ügyintézésekhez.

 

Vagyis időt, pénzt és energiát takartok meg Neked, amit a családodra, a munkádra vagy a hobbidra fordíthatsz inkább. Ezáltal még nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatsz...

hasznos cikkeim

Etikuspénzügyek.hu vállalkozóknak

Blogomon ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked majd.

 

Vagyis a gondolataimat írom meg. Mindazt amiben hiszek és amit képviselek és tanítok. Ez vagyok én...

 

A pénzvilág szabályai és kínálata sokszor nehezen átlátható és vannak olyan fontos szempontok, amiket célszerű figyelembe venned a választásodnál. Ezekről is olvashatsz írásaimban.

 

Ötletek, tanácsok, aktualitások, pénzügyi intelligencia, összehasonlítások és információk a csapdák elkerüléséhez magánszemélyként és vállalkozóként is...