fantasztikus vagy! 

átfogó megoldásokkal jobban működnek majd a pénzügyeid...

prémium csomag

Idegesít a sok szöveg? KATTINTS a rövid leíráshoz!

miben és milyen segítséget kapsz tőlem a prémium csomagban pénzügyi tanácsadásom keretein belül?

 

 

 • Teljeskörű, ingyenes igényfelmérés keretében megnézzük közösen, milyen lehetőségeid vannak pénzügyeid optimalizálására. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen szükség van az egyéb körülményeid, a várható életesemények, a vágyaid, a céljaid és a félelmeid megismerésére is ahhoz, hogy valóban a Neked való megoldásokat találjam meg. Ezekről fogunk beszélgetni.
 • Összesítem és elemzem a kapott információkat. Ezek alapján megkeresem azokat a pénzügyi megoldásokat, amelyek a leginkább igazodnak az Általad megfogalmazott elvárásokhoz és célokhoz.
 • Második találkozónk alkalmával bemutatom Neked a lehetőségeket. Átfogó pénzügyi tervet készítünk ahhoz, hogy teljesülhessenek pénzügyi céljaid. Megbeszéljük, mit célszerű tenned és milyen sorrendben, Tudni fogod, mire kell odafigyelned, ha végig is akarod csinálni.
 • Egy adott kérdéssel kapcsolatban általában legalább háromfélét. Elmondom, melyik, milyen előnyökkel ÉS hátrányokkal jár. Segítek Neked abban is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a döntésedhez. Vagyis konkrét megoldásokat adok a kezedbe, részletes számításokkal és összehasonlításokkal.
 • A Te döntésed lesz, hogy velem dolgozol tovább, vagy valamelyik ismerősöddel. Ezért a kidolgozott komplex ajánlat és pénzügyi terv díját kifizetve, semmire sem kötelez velem kapcsolatban a továbbiakban. A tanácsadói díj mértékét, mivel annyira sokrétű lehet a probléma, előre megbeszéljük és fixáljuk. Ha óradíjban számolunk, az 20.000 Ft, de ez lehet több is, kevesebb is, a feladattól függően. Biztosan megegyezünk, hogy úgy érezd, megérte...
 • A továbbiakban segítek Neked az ügyintézésekben, az egyéb biztosítási és pénzügyi szerződéseid rendben tartásában. Ha kell, képviselem az érdekeidet a pénzintézeteknél, vagyis én veszekszem a biztosítókkal, nem Neked kell :). Legalább évente egyszer, az évfordulók közeledtével pedig átnézzük az adott szerződést, hogy biztosan megfeleljen az aktuális igényeidnek és helyzetednek is.
 • Figyelem a befektetéseidet és javaslatokat teszek a portfolód változtatására, ha szükséges. Tájékoztatlak folyamatosan az új lehetőségekről, de arról is, ha nem érdemes változtatnod a meglevőn. A szerződéseiddel és befektetéseiddel kapcsolatos tennivalók miatti díj attól függ, milyen gyakorisággal veszed igénybe. Ezt is előre rögzítjük.
 • Hamarosan elkészülő tananyagaimhoz kedvezőbb feltételekkel juthatsz hozzá, az akciókról pedig hamarabb értesülsz majd.
 • Folyamatosan a segítőd leszek, szinte bármikor elérsz, több csatornán is.

 

 

 

hogyan kapsz prémium szolgáltatást ingyenesen? 

 

 

 

 • A hosszútávú közös munka érdekében, ha úgy döntesz, hogy velem folytatnád tovább a megoldások és a tervezés bemutatása után, akkor a megkötött szerződések kötvényesülése és az első éves díj befizetése után a nekem kifizetett összeget visszakapod tőlem.
 • Amennyiben Te is úgy gondolod, hogy sokkal jobb, ha egy tanácsadó segítő kezében vannak a pénzügyeid, vagyis a már meglevő szerződéseidet is átörökíted hozzám és a továbbiakban komlex együttműködésben dolgozunk, akkor a folyamatos tennivalók miatt nem kell külön díjat fizetned.
 • Ez azt jelenti, hogy ez az Prémium csomag is ingyenes lesz Számodra, ha a szerződést velem kötöd meg, minden más szerződésedet is a kezelésembe adod át és a továbbiakban együttműködünk. Prémium ügyfeleimmel portfólió szemlélettel dolgozom, hiszen így tudok a leghatékonyabban a segítőjük lenni, ezért van erre szükség. 

 

 

természetesen te is élhetsz az ingyenesen felajánlott lehetőségekkel is:

 

 

 • Telefonon, e-mailben vagy más módon feltett kérdésedre akár azonnal, de legkésőbb 1 napon belül válaszolok.
 • Itt a weboldalamon a Tudástárból letöltheted az összehasonlító táblázatokat, a kalkulátorokat és kikeresheted az egyes pénzügyi fogalmak jelentését.
 • A későbbiekben lesznek ingyenes online tananyagaim is, amikhez szintén hozzáférsz majd a Heti Pénztippek olvasójaként.
 • Ha van legalább 3-6 hónapra visszamenőleg részletesen vezetett havi költségvetésed, és elküldöd nekem, akkor átnézem Veled, hol van benne lehetőség, hogy képes legyél megtakarítani. Ha igényled, javaslatot is adok a szükséges változtatásokra és tippeket a bevételed növeléséhez.
 • Kérd Heti Pénztippek levelemet Te is. Ebben rendszeresen hasznos és értékes információkat küldök pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban, legyen az aktuális hír, tanács, ötlet, vagy figyelem felhívás.

MÁR ALIG VÁROM, hogy elkezdjünk együtt dolgozni :). Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot...

Konkrét problémádra konkrét megoldást fogunk keresni.

 

Ez azt jelenti, hogy minden részletre kiterjedően megnézzük, hogy a célodhoz, amit el szeretnél érni, milyen lépésekre van szükség. Átbeszéljük, milyen a jelenlegi helyzet, amiben vagy és milyen változások várhatók. 

 

Kész tervet kapsz, konkrét számokkal és összehasonlításokkal, hogy a Számodra legmegfelelőbbet választhasd ki. Legyen szó biztosításokról, banki termékekről, vagy értékpapírokról. Amennyiben pedig hosszútávú együttműködésünk mellett döntesz, folyamatosan felülvizsgáljuk az eredeti terveket és ha kell, változtatunk rajta aktuális élethelyzetednek megfelelően.

 

 

Milyen hasznod származik az együttműködésünkből?

 

 

 • Akár azonnali megoldást kapsz a problémáidra.

 • Amennyiben velem kötöd meg a szerződést és a meglevő pénzügyi termékeidet is rám bízod, a tanácsadói díjat visszakapod, átalánydíjat pedig nem kell fizetned, így ingyenes volt Számodra tanácsadásom.

 • Van egy szakértő tanácsadó, akihez bármikor fordulhatsz, ha kérdésed van, hiszen elérhető vagyok. Így megnyugtató segítséget kaphatsz a döntéseidhez. 

 • Folyamatos segítséget kapsz és a kialakult bizalom megkönnyíti Számodra az együttműködést, így nem kell újabb és újabb emberekkel megosztani a pénzügyeiddel kapcsolatos információkat.

 • Ha kell, közösen rendbetesszük a pénzügyi papírhalmodat, hogy minden kéznél legyen, amikor szükséges.

 • Ha "nehéz" ügyed van valamelyik biztosítóval, én harcolok velük, nem Te. A hitel ügyintézéshez csak aláírnod kell bemenni. A határidőkre is én figyelek.

 • Természetesen lehetőséged van hírleveleimen és oldalaimon keresztül még jobban megismerni, hogyan gondolkodom és milyen elvek alapján dolgozom.

 • Elkezdheted fejleszteni pénzügyi ismereteidet Tudástáramból. Blogomon pedig hasznos cikkeket találsz, hogy jobban eligazodj a pénzügyi világban, ezáltal nagyobb biztonsággal kerüld ki a csapdákat.

 • Felszabaduló idődet a családodnak, a munkádnak vagy a hobbidnak szentelheted és megvalósíthatod az álmaidat. Gondoskodhatsz szeretteidről és önmagad nyugalmáról, utazgathatsz, bulizhatsz, bezsebelheted az elismeréseket, mert pénzügyeid biztos kézben vannak.

 

Ha fent nem tetted, KATTINTS és töltsd ki a kérdőívet!

prémium csomag

KATTINTS, hogy elkezdhessük a közös munkát vagy egyszerűen hívj fel! 

Legyél Te is most 

Prémium ügyfelem kedvezményesen vagy akár külön díj megfizetése nélkül!

Gál Izóra, Dunakeszi

Egyetemi adjunktus

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni."

"Professzionális és etikus. Mindkettő elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..."

Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal

Szakmai vezető

"Szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy, jó az információ-áramlás, gyors az ügyintézés és tökéletes a kapcsolat ápolás."

Mendi Lorenzo, Ráckeve

Menedzser

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segits az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk"

Dr. Tófalvi Ágnes, Budapest

Fogorvos

Gál Nóra, Budapest

Gyógypedagógus-logopédus

"Nekem nagy segítség, hogy elérhető vagy és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a meglevő hitelt is,és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Meg az is, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."

Hogy szól a mondás? Az okos ember mások hibáiból tanul, a buta a sajátjaiból. Nos, mindannyian tanulunk a saját hibáinkból és jó esetben másokéból is.

 

Én abban segítek Neked, hogy inkább másokéból tanulj, és Te minél kevesebbet kövess el, legalábbis a pénzügyek terén.

Az öngondoskodás adja meg Számodra a biztonságot. Ennek elemeit találod itt.

Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

okos pénzügyek

pénzügyi tervezés

A pénzügyek egy sokrétű, összetett terület. Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged van, emészthető stílusban...

 

Biztosításokkal, nyugdíj kiegészítéssel, befektetéssel megtakarítással, és vállalkozói pénzügyekkel kapcsolatos részletes leírások. Az öngondoskodás, a hosszútávú pénzügyi tervezés és az átfogó szemlélet elsajátítása és a tudatos pénzügyi döntések sora dönti el anyagi jól(l)étedet...

tanácsadás vállalkozóknak

vállalkozás növekedése

20 éve vagyok vállalkozó és tudom, mennyire fontos, hogy minél több legyen a nyereséged úgy, hogy a szabályokat is betartod. Ez nem egyszerű, de ha élünk a törvény adta lehetőségekkel, akkor működik.

 

Hogyan segíthetek Neked ebben? Úgy, hogy pénzügyi szolgáltatási kiadásaidat összehangolni és csökkenteni tudjuk, valamint javítjuk a munkahelyi légkört is.

ingyenesen
                 letölthető

Ezek az összefoglalók, táblázatok segítenek abban, hogy átláthatóbbá teszik a pénzügyeket és bővítik pénzügyi ismereteidet.

 

Amennyiben szívesen vennéd, ha elkészíteném azt, amit nem találtál meg köztük, csak írd meg nekem. Biztosan sokan hálásak lesznek Neked ezért...