Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás
Tanácsadás és pénzügyi tervezés Neked és vállalkozásodnak 

ügynök vagy profi pénzügyi tanácsadó?

 

 

Ha már pontosan tudod, milyen segítségre van szükséged, akkor KATTINTS IDE a részletekért!

 

 

Nem mindegy, hogy melyikükkel kezdesz el együttműködni. Az "ügynökök" általában valamelyik pénzintézethez kötődnek. Nem tudnak mást ajánlani Neked, mint az adott bank, biztosító vagy pénztár termékeit. Ezáltal a pénzügyi piacnak csak egy szűk szegmenséből tud megoldást kínálni Neked. Ennek az az eredménye, hogy ha valóban a céljaid eléréséhez szükséges "portfóliót" akarod összeállítani, akkor akár 5-6 ügynökkel is dolgoznod kell párhuzamosan. Ha egyébként otthon vagy a pénzügyi, gazdasági és vállalkozási kérdésekben, akkor ez nem gond, hiszen Te megfelelően össze tudod hangolni az egyes részeket. Ha azonban nem értesz hozzá, akkor arra van szükséged, hogy egy kézben legyenek a pénzügyeid.

 

Ebben az esetben hagyd az ügynököket és keress egy profi, független pénzügyi tanácsadót. Ő az, aki valóban össze tudja hasonlítani Neked a piacon található pénzügyi lehetőségeket és olyan pénzügyi termékportfóliót állít össze, amellyel reálissá válhat céljaid elérése. Emellett évekig fogtok együttműködni, mialatt követi a változásokat, javaslatokat tesz, élethelyzeted változásaival együtt segít átalakítani portfóliód összetételét. Fontos, hogy ki tudd szűrni, ki az aki a Te érdekeidet fogja szemelőtt tartani és az aki csak a saját jutalékát nézi. Ez a legnehezebb feladat!

 

 

Ha pedig megtaláltad a megfelelőt, maradj hozzá hűséges, mert amivel leginkább fel tudod borítani az összehangoltságot és tönkre tenni a bizalmi kapcsolatot az az, ha szóba állsz más tanácsadóval vagy ügynökkel! Miért? Mert ez azt jelenti számára, hogy nem bízol benne...

 

 

Ne feledd! A döntés mindig a Tied! Ha valaki mást mond, állj fel és hagyd ott! A Te pénzed és a Te életed. A profi pénzügyi tanácsadó megmutatja Neked, milyen lehetőségeid vannak. Megmutatja, hogy egy-egy választásodnak milyen következményei lehetnek, ha végig csinálod vagy ha abbahagyod. Elmondja a szempontokat, amiket érdemes figyelembe venned, de a döntést minden alkalommal Neked kell meghoznod...

 

 

"Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé" 

 

 

Nem tudsz megtakarítani? Csökkenteni szeretnéd a vállalkozásod költségeit? Gondot jelent számodra a pénzügyi ismeret hiánya? Bármi is az oka annak, hogy elfogadod a tanácsadó segítségét, fontos hogy partner legyél a megvalósításban. A pénzügyi tanácsadó nem varázsló! Attól, hogy elmondja, szerinte mi a legjobb megoldás, az még nem fog megvalósulni. Ez egészen addig így lesz, amíg Te nem változtatsz. Tudom, a változás fájdalmas, esetleg lemondásokkal jár vagy változtatnod szükséges bizonyos szokásaidon. Tedd fel magadnak a kérdést: el akarod érni a célodat? Ha a válaszod igen, akkor cselekedj!

 

Nyers vagyok kissé? Igen, de ez a feladatom! Nekem nem az a dolgom, hogy pátyolgassalak, hanem az, hogy elérjem, hogy elkezdd a változást. Kicsit olyan a szerepem, mint egy jó szülőé vagy egy jó coach-é. Nem kényszeríthetlek arra, hogy olyasmit tegyél, amit nem akarsz. De ha már látod a változás szükségességét és teszel is érte, akkor tudlak segíteni az úton. Ha pedig már alapvetően rendben van a pénzügyi tudatosságod, akkor komplex szemléletmóddal megkeressem Neked azokat a megoldásokat, amik a legnagyobb hasznot és eredményt hozhatják, valamint segítek, hogy elkerülhesd a pénzügyi veszteségeket... 

miért kezdd el pont velem az együttműködést?

 

 

 

Gazdasági és mérlegképes könyvelői végzettségem hitelessé tesz. Kivételes logikai képességem, melyet Mensa HungarIQa tagságom igazol, lehetővé teszi, hogy gyorsan átlássam a helyzetet és a lehető legjobban összehangoljam a pénzügyeid különböző területeit. Minden ügyfelemmel személyesen dolgozom együtt, több csatornán is el tudsz érni, ha szükséged van rám. Kapcsolatunkat a kölcsönösség és a bizalom jellemzi.

 

Ha velem dolgozol, megmutathatod az ismerőseidnek, hogy a legjobbak egyike a Te személyes tanácsadód. Minden körülmények között maximális odafigyeléssel és szakértelemmel segítelek pénzügyi céljaid elérésében, legyen szó magán vagy vállalkozói terveidről. Valószínűleg átérzed küldetés tudatomat, ha Te is azok közé tartozol, akik szívvel-lélekkel dolgoznak vagy állnak ki egy jó ügy mellett. Számomra ilyen a pénzügyi intelligencia fejlesztése. Ennek fontos állomása volt a Meglepetésben nemrég megjelent cikk, valamint az RTL Klubon elindult első televíziós pénzügyi vetélkedő, a PénzÜgyesek szakmai anyagának (kérdések, feladatok, prezentációk és zsűrizés) komplett összeállítása. Ebben a versengésben 18 középiskola diákjai vettek részt és fantasztikus volt látni, milyen okosak is tudnak lenni a mai tizenévesek...

 

Ha velem dolgozol, megkíméled Magad a pénzügyi termékek változó világában a folyamatos böngészéstől, amivel időt spórolok Neked. Ezt az időt arra fordíthatod, amire csak szeretnéd, mégis nyugodt lehetsz a pénzügyeidet illetően. Akár az átláthatatlan papírhalmot is rendberakjuk, hogy azután minden kéznél legyen, ha kell. Közösen megteremthetjük az anyagi függetlenségedet, ami biztonságot adhat.

 

 

Mit is jelent ez a biztonság és a megnyert idő Számodra?

 

 

 • Utazgathatsz, ha ahhoz van kedved, mert lesz rá pénzed, hogy saját Magad fedezd fel a világ csodáit. De valószínűleg annak felfedezése sem lesz utolsó élmény, hogy mi mindenre vagy képes a pénzügyi ismereteid bővítése által.
 • Böngészés helyett megvalósíthatod ötleteidet a vállalkozásodban, hogy méginkább stabil és nyereséges legyen hosszútávon. Ár-érték arányban a legjobbat kapod, hiszen alapelvem, hogy hozzáadott értéked legyen a munkám által. Közösen kidolgozzuk a leghasznosabb tervet rövid-, közép- és hosszútávú céljaid eléréséhez.
 • Az is lehet, hogy ezáltal több időt töltesz szeretteiddel, hiszen nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Jobban tudsz figyelni rájuk és többet tudsz adni nekik Magadból is, és anyagilag is. Gondoskodhatsz azokról, akinek szüksége van a támogatásodra, ugyanis a Te helyzeted stabil lesz, ezáltal képes leszel segíteni szeretteidnek.
 • Pontosan tudni fogod, hogy biztonságos háttérrel rendelkezel, mind az előre látható eseményekre (gyermeked életkezdése, nyugdíj), mind a váratlan helyzetekre (betegség, baleset, családi tragédia). Így kevesebb stresszt okoznak majd a mindennapjaid.
 • Vagy inkább buliznál, színházba járnál, kerti partikat rendeznél? Tedd azt - persze ésszel :) -, hiszen lesz rá időd és pénzed. Élvezheted a társaságot és Te lehetsz a középpontban. Mesélhetsz, sztorizhatsz jó hangulatban.
 • Ha pedig fontos Számodra, mit gondolnak Rólad mások, közös munkánk során kialakíthatod a rég vágyott státuszt vagy tovább erősítheted azt, amit már felépítettél. Idővel megveheted azt az autót, amit már rég kinéztél, öltözködhetsz úgy, hogy egyből látja mindenki, hogy nem akárkivel van dolga.
 • Nem lesz gondod azzal sem, hogy nehezebb időkben komoly energiát kelljen beletenned a helyzeted stabilitásának megőrzésébe, hiszen közös erővel könnyedén áthidalhatjuk a hullámvölgyeket pénzügyi portfóliód átstruktúrálásával.

 

Már csak az a kérdés, hogy akarod-e a változást és hajlandó vagy-e tenni is érte. Az a kérdés, hogy inkább egyedül oldod meg a problémáidat vagy inkább szakértőt keresel. Az a kérdés, hogy pontosan milyen segítséget vársz tőlem. Válaszd ki a Neked legjobban testhez álló csomagot:

alap csomag

 • Aktuális és konkrét problémádat szeretnéd megoldani.
 • Nem igényled a folyamatos együttműködést.
 • Nem kérsz komplex segítőt a pénzügyeidhez.
 • Egy adott pénzügyi döntéshez szeretnél szempontokat és információkat.
 • Csak a kezdő lépésekhez lenne szükséged segítőre.

prémium csomag

 • Olyan tanácsadót keresel, akire folyamatosan és hosszútávon számíthatsz.
 • Profi, szakértő pénzügyi tanácsadásra van szükséged
 • Szeretnéd, ha átnéznénk a meglevő megoldásaidat.
 • Egy kézbe adnád a pénzügyeid különböző részterületeinek összehangolását.
 • Bizalmon és kölcsönösségen alapuló hosszú együttműködést szeretnél.
 • Vannak céljaid és akarsz is tenni értük.

ingyenes csomag

 • Olyan valakit keresel, akihez néha fordulhatsz, ha kérdésed van.
 • Nincs olyan konkrét célod, ami miatt szükséged lenne a folyamatos együttműködésre.
 • Nem kérsz komplex segítőt a pénzügyeidhez.
 • Szívesen vennéd a heti rendszerességgel érkező híreket, tanácsokat és ötleteket.

Ha az Alap szolgáltatásaimmal elégedett vagy, kedvezményesen válhatsz Prémium ügyféllé. KATTINTS és nézd meg milyen előnyökkel jár!

KATTINTS és nézd meg, hogyan lehetsz Prémium ügyfél kedvezményesen vagy akár külön díj megfizetése nélkül is, INGYENESEN!

Ha úgy érzed,
hasznosak és értékesek
a tőlem kapott
információk, és szívesen együttműködnél velem, akkor KATTINTS és nézd meg mit nyújtok Prémium ügyfeleimnek!

magánszemélyeknek

pénzügyi tervezés

Hogy szól a mondás? Az okos ember mások hibáiból tanul, a buta a sajátjaiból. Nos, mindannyian tanulunk a saját hibáinkból és jó esetben másokéból is.

 

Én abban segítek Neked, hogy inkább másokéból tanulj, és Te minél kevesebbet kövess el, legalábbis a pénzügyek terén.

 

Mit kapsz tőlem, mint tanácsadótól?

vállalkozóknak

vállalkozás növekedése

20 éve vagyok vállalkozó és tudom, mennyire fontos, hogy minél több legyen a nyereséged úgy, hogy a szabályokat is betartod. Ez nem egyszerű, de ha élünk a törvény adta lehetőségekkel, akkor működik.

 

Hogyan segíthetek Neked ebben? Úgy, hogy pénzügyi szolgáltatási kiadásaidat összehangolni és csökkenteni tudjuk, valamint javítjuk a munkahelyi légkört is.

ingyenesen
                 letölthető

Ezek az összefoglalók, táblázatok segítenek abban, hogy átláthatóbbá teszik a pénzügyeket és bővítik pénzügyi ismereteidet.

 

Amennyiben szívesen vennéd, ha elkészíteném azt, amit nem találtál meg köztük, csak írd meg nekem. Biztosan sokan hálásak lesznek Neked ezért...