Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

Szuper! Kezdésnek tökéletes választás, nézzük miben tudok neked segíteni...

alap csomag

milyen szolgáltatásokat kapsz az alapcsomagban pénzügyi tanácsadásom keretében?

 

 

 • Ingyenes igényfelmérés keretében megnézzük közösen, milyen lehetőségeid vannak az aktuális probléma megoldására. Ez azt jelenti, hogy általában szükség van az egyéb körülményeid, vágyaid, céljaid és félelmeid megismerésére is ahhoz, hogy valóban a Neked való megoldást találjam meg. Ezekről fogunk beszélgetni.
 • Összesítem és elemzem a kapott információkat. Ezek alapján megkeresem azokat a pénzügyi megoldásokat, amelyek a leginkább igazodnak az Általad megfogalmazott elvárásokhoz.
 • Második találkozónk alkalmával bemutatom Neked a lehetőségeket, általában legalább háromfélét. Elmondom, melyik, milyen előnyökkel ÉS hátrányokkal jár. Segítek Neked abban is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a döntésedhez. Vagyis konkrét megoldásokat adok a kezedbe, részletes számításokkal és összehasonlításokkal.
 • A Te döntésed lesz, hogy velem dolgozol tovább, vagy valamelyik ismerősöddel. Ezért a kidolgozott ajánlat díját kifizetve, semmire sem kötelez velem kapcsolatban a továbbiakban. A tanácsadói dj mértékét, mivel annyira sokrétű lehet a probléma, előre megbeszéljük és fixáljuk.
 • A hosszútávú közös munka érdekében, ha úgy döntesz, hogy velem folytatnád tovább, akkor a megkötött szerződés kötvényesülése és az első éves díj befizetése után a nekem kifizetett összeget visszakapod tőlem. Ez azt jelenti, hogy ez az Alapcsomag is ingyenes lesz Számodra, ha a szerződést velem kötöd meg.
 • Amennyiben, mikor felhívsz, kérésed annyira konkrét, hogy például kössük meg a KGFB-det, akkor ez nem igényel különösebb találkozókat, ezért erre tanácsadói díjat nem kell fizetned... 

 

 

természetesen te is élhetsz az ingyenesen felajánlott lehetőségekkel is:

 

 

 • Telefonon, e-mailben vagy más módon feltett kérdésedre akár azonnal, de legkésőbb 1 napon belül válaszolok.
 • Itt a weboldalamon a Tudástárból letöltheted az összehasonlító táblázatokat, a kalkulátorokat és kikeresheted az egyes pénzügyi fogalmak jelentését.
 • A későbbiekben lesznek ingyenes online tananyagaim is, amikhez szintén hozzáférsz majd a Heti Pénztippek olvasójaként.
 • Ha van legalább 3-6 hónapra visszamenőleg részletesen vezetett havi költségvetésed, és elküldöd nekem, akkor átnézem Veled, hol van benne lehetőség, hogy képes legyél megtakarítani. Ha igényled, javaslatot is adok a szükséges változtatásokra és tippeket a bevételed növeléséhez.
 • Kérd Heti Pénztippek levelemet Te is. Ebben rendszeresen hasznos és értékes információkat küldök pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban, legyen az aktuális hír, tanács, ötlet, vagy figyelem felhívás.

kezdjük ezzel az együttműködést. Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot...

Természetesen az általános jellegű kérdésekre csak általános választ adhatok, vagy a véleményemet mondhatom el, ha ez érdekel. De konkrét problémádra konkrét megoldást fogunk keresni.

 

Ez azt jelenti, hogy ha például lakástakarékot szeretnél indítani, akkor megnézzük és összehasonlítjuk a 4 pénztár ajánlatát, hogy a Számodra legmegfelelőbbet választhasd ki. Autó vagy lakásbiztosításaidhoz a Te igényeihez leginkább illeszkedő ajánlatot keressük meg közösen a biztosítók kínálatából. De igaz ez a hitelekre vagy a vállalkozói bizotsításokra is. Vagyis az aktuálisan legjobb megoldást kaphatod meg.

 

 

Miért előnyös Számodra az Alapcsomag?

 

 

 1. Akár azonnali megoldást kapsz a problémádra.

 2. Amennyiben velem kötöd meg a szerződést is, a tanácsadói díjat visszakapod, így ingyenes volt Számodra tanácsadásom.
 3. Van egy szakértő tanácsadó, akihez fordulhatsz, ha kérdésed van, hiszen elérhető vagyok. Így megnyugtató segítséget kaphatsz a döntéseidhez. 
 4. Lehetőséged van hírleveleimen és oldalaimon keresztül megismerni, hogyan gondolkodom és milyen elvek alapján dolgozom.
 5. Elkezdheted fejleszteni pénzügyi ismereteidet Tudástáramból. Blogomon pedig hasznos cikkeket találsz, hogy jobban eligazodj a pénzügyi világban, ezáltal nagyobb biztonsággal kerüld ki a csapdákat.


Ha fent nem tetted, KATTINTS és töltsd ki a kérdőívet!

úgy érzed, mégis átfogóbb szolgáltatásra lesz most szükséged?

 

 

 • Vannak már megtakarításaid, de nem igazán gyarapodnak...
 • Van mindenféle biztosításod, de össze-vissza, és már sem időd, sem energiád foglalkozni velük...
 • Veszítettél már amiatt, mert nem a Számodra megfelelő befektetést választottad, vagy nem kapsz segítséget a jelenlegi tanácsadódtól, csak megkötötte...
 • Volt már gondod abból, hogy elfeledkeztél a befizetésről és nem figyelmeztetett senki...
 • Szeretnél gondoskodni egy Számodra fontos valakiről, de nem tudod, mi lenne a legjobb...
 • Eleged van már abból, hogy sosem tudod, kit keress, mert már a sokadik képviselőt kapod...
 • Kellene valaki, aki mindent elmond és segít a hitelfelvétellel kapcsolatban...
 • Tudod, hogy szükséged lesz kiegészítésre a nyugdíjadhoz, de nem tudod, mit válassz...
 • Hallottad már, hogy milyen jó az ellátás a magán egészségügyben, de annyiféle ajánlat van...
 • Tisztában vagy vele, hogy tenned kellene valamit a pénzügyeiddel, de nem tudod hogyan kezdj hozzá...

 

 

ha a fentiek közül bármelyik is igaz rád, kattints és nézd meg, mit nyerhetsz még velem!

KATTINTS és nézd meg, hogyan lehetsz Prémium ügyfél kedvezményesen vagy akár külön díj megfizetése nélkül, INGYENESEN!

okos pénzügyek

pénzügyi tervezés

A pénzügyek egy sokrétű, összetett terület. Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged van, emészthető stílusban...

 

Biztosításokkal, nyugdíj kiegészítéssel, befektetéssel megtakarítással, és vállalkozói pénzügyekkel kapcsolatos részletes leírások. Az öngondoskodás, a hosszútávú pénzügyi tervezés és az átfogó szemlélet elsajátítása és a tudatos pénzügyi döntések sora dönti el anyagi jól(l)étedet...

tanácsadás vállalkozóknak

vállalkozás növekedése

20 éve vagyok vállalkozó és tudom, mennyire fontos, hogy minél több legyen a nyereséged úgy, hogy a szabályokat is betartod. Ez nem egyszerű, de ha élünk a törvény adta lehetőségekkel, akkor működik.

 

Hogyan segíthetek Neked ebben? Úgy, hogy pénzügyi szolgáltatási kiadásaidat összehangolni és csökkenteni tudjuk, valamint javítjuk a munkahelyi légkört is.

ingyenesen
                 letölthető

Ezek az összefoglalók, táblázatok segítenek abban, hogy átláthatóbbá teszik a pénzügyeket és bővítik pénzügyi ismereteidet.

 

Amennyiben szívesen vennéd, ha elkészíteném azt, amit nem találtál meg köztük, csak írd meg nekem. Biztosan sokan hálásak lesznek Neked ezért...