Biztosítás, befektetés, banki ügyletek, vállalkozói pénzügyek

Hangold össze tudatosan pénzügyeidet, használd pénzügyi intelligenciádat és máris tettél egy nagy lépést az anyagi biztonságodért!

használd a pénzt, de soha ne engedd, hogy a pénz használjon téged!

 

 

"Mi is a pénz végeredményben? Szinte semmi, ha az embernek elegendő van belőle." - John Banville

 

 

Itt megtalálsz minden olyan biztosításokkal, megtakarításokkal és befektetésekkel kapcsolatos információt, ami segíthet eligazodni az egyes típusok és módozatok között. Szeretnéd tudni, milyen értékpapírszámlát nyiss vagy éppen állampapírt vennél? Nem tudod, melyik nyugdíjcélú megtakarítást a legjobb? Kíváncsi vagy mivel érhetsz el nagyobb hozamot vagy mi az, ami biztonságos? Gyermekeid jövőjét szeretnéd biztosítani vagy épp professzionális egészségügyi ellátásra vágysz?

 

Válassz fent a menüpontok közül vagy görgess lejjebb és kattints a megfelelő gombra!

 

Megmutatom Neked a különböző befektetési lehetőségeket is, értékpapír számlákat, TBSZ és NYESZ információkat, állampapírokat. Megnézheted, milyen fajta biztosítások vannak és melyik mit jelent. Segítek a hitelek, lakástakarék pénztárak és banki ügyletek útvesztőjéban is. Sőt, megtalálod itt a társasházaknak szóló lakástakarék és vagyonbiztosítás hasznos információit is. Ha pedig ezekkel kapcsolatban ötleteket és támpontokat szeretnél, szívesen látlak olvasóim közt az Etikuspénzügyek.hu blogomon.

 

Ha valamelyik fogalom nem egyértelmű Számodra, hívd segítségül Tudástáramat! Ha nem találod a választ, vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Emellett találsz tippeket vállalkozói pénzügyeidhez is. A biztosításoknak sok olyan eleme van, melyekkel hatékonyan optimalizálhatod a költségeidet és legálisan csökkentheted a fizetendő adódat. A biztosítások és befektetések, a vállalkozói bankszámlák és hitelek tárházában is segítek Neked eligazodni.

 

Tudástáramban sok hasznos letölthető táblázatot és összehasonlítást találsz, emellett a fogalomtárban kikeresheted a Számodra nem egyértelmű pénzügyi kifejezések jelentését. Oldalaim tartalmát magam készítem a bloggal együtt. Így elképzelhető, hogy még nincs fenn az az információ, amire szükséged van. Ha nem találod a választ a kérdésedre, írj nekem!

Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

Nyugdíj megtakarítás

nyugdíjcélú megtakarítások

Pénzügyi intelligenciánk egyik legfőbb mutatója lesz az, hogyan élünk majd időskorunkban. Talán nélkülözünk, dolgozunk kényszerből, jócskán engedünk a színvonalból vagy gondtalanul élvezzük kiérdemelt pihenő éveket.

 

Azt Te is tudod, hogy valamit tenned kell. Nézd meg, milyen lehetőségeid vannak az öngondoskodásra! 

állampapír, befektetés

állampapírok és befektetések

Anyagi függetlenséged nagyban függ attól, hogy vabbak-e olyan megtakarításaid és befektetéseid, amik pénzt termelnek Neked.

 

Kamatozó kincstárjegyek, értékpapírszámlák, befektetési alapok, TBSZ és unit linked életbiztosítások? Melyiket mi jellemzi és mire jó? Itt megtalálod a választ a kérdéseidre, segítek eligazodni köztük.

vállalkozásodhoz

vállalkozás pénzügyei

Vállalkozóként fontos befolyásoló tényező a nyereségességhez a költségszínvonal, a fizetendő adók nagysága és a minőségi munkaerő megszerzése és megtartása.

 

Itt hasznos információkat találhatsz Cafetériáról, költségként elszámolható munkaerő megtartó juttatásokról, vállalkozói számlákról, hitelekről és biztosításokról.

gyermekeidnek

gyermeked biztonsága és jövője

Gyermekeink a jövőnk. Szülőként mindent megteszünk azért, hogy amit lehet, megadjunk nekik - nemcsak pénzben...

 

Fontos az egészségük, a biztonságuk és a jövőjük. Ez utóbbi azon is múlik, mik a lehetőségei a tovább tanulásra és milyen szemlélettel és anyagiakkal indul el a saját életében. Nézd meg, hogyan segítheted őt!

lakáshitel, ltp, NOK, CSOK

lakástakarék és lakáshitel

Nekünk magyaroknak jellemzően a legfőbb tulajdonunk az ingatlanunk. Hogyan szerezheted meg álmaid otthonát? Ha van rá pénzed, ez nem jelent gondot. De ha nincs...

 

Mi jellemzi a hiteleket, mi a különbség az egyes bankok ajánlatai között? Mire jó a lakástakarék és mi a különbség a pénztárak közt? Találd meg a válaszaidat ebben a blokkban!

biztosítások

kockázati és vagyon biztosítások

Nem mindig vagyunk tisztában a saját kockázatainkkal, pedig nagyon fontos, hogy ezekre védelmünk legyen, méghozzá megfelelő értéken.

 

Kevesen fordítanak erre kellő figyelmet. Amennyiben Te biztosra akarsz menni, hogy a bajban ne legyen gondotok, itt keresd az élet-, baleset-, vagyon- és utasbiztosításokat!

egészségedért

egészségbiztosítás

Gyakran hallom, főleg a gyerekeket és az idősebbeket illetően, hogy minden mindegy, csak egészség legyen. Sajnos, akinek volt szerencséje már az állami egészségügyhöz, az már tudja, hogy nem csak az életmód és a környezet csökkenti a túlélési esélyeinket...

 

Professzionális magánegészségügyi ellátás, diagnosztika várakozás nélkül?

banki ügyeidhez

bankszámla és hitelek

Zsebet érintő témakör. Úgy tűnhet el több ezer vagy akár millió forint egy rossz döntéssel, hogy észre sem veszed.

 

Milyen bankszámlát válassz magadnak? Milyen sajátosságai vannak a hiteleknek? Mik a fő feltételek és szempontok? Ebben a részben ehhez kaphatsz segítséget és útmutatást a választáshoz.

tudástár

pénzügyi tudástár letöltések

Fontos része lehet ez az oldal pénzügyi ismereteid növelésének. Olyan kimutatásokat, összehasonlító táblázatokat találsz itt, amelyek segíteni fognak az eligazodásban és a könnyebb megértésben.

 

Ezenkívül folyamatosan bővítem a fogalomtárat is, hogy pontosan értsd az egyes pénzügyi kifejezések jelentését... 

betöltés…
(you must be logged in to Facebook to see comments).