feltöltés alatt, köszönöm türelmedet

visszavárlak :)

AMÍG elkészülök vele, olvasd el a témához kapcsolódó írásaimat a blogomon!

 

 

7 érv, hogy miért legyen egészségbiztosításod

 

Mennyit ér egy dolgozó egészsége?

Azt gondolom, a TE élethelyzetedtől, céljaidtól, lehetőségeidtől, sőt, egyéniségedtől és személyes elvárásaidtól és félelmeidtől függ, hogy Számodra melyik megoldás lesz az ideális. Nem javaslom, hogy eleve elzárkózz bármelyiktől is, hiszen Te és szeretteid életéről, egészségéről és jövőjéről van szó! 

 

 

Egy rossz döntéssel azt kockázattod, hogy vagy nem lesz védelmed vagy nem megfelelő lesz a védelmed. Ha csak emiatt nem juthatsz hozzá Te magad vagy a társad, a gyermeked időben a megfelelő gyógymódhoz vagy eszközhöz, ha csak emiatt nem kaphattok olyan magas színvonalú ellátást, amivel meg lehetne menteni például a gyermekedet, akkor örökké magadat fogod hibáztatni. Azonban sokféle szolgáltatás van a pénztárak kínálatában. Vannak nagyon jók és kevésbé jók is, olcsóbbak és drágábbak. Ezért érdemes független szakértő tanácsadó segítségét kérned.

 

Ha mégis egyedül döntenél, ülj le, számolj, hasonlítsd össze a különböző paramétereket és nézd meg melyik adja ár-érték arányban a legnagyobb biztonságot, figyelembe véve a szubjektív tényezőket, valamint a várhatóan és a váratlanul bekövetkező eseményeket is. Amennyiben úgy érzed, ez túl nagy feladat Számodra vagy csak sem időd, sem energiád ezzel küzdeni, írj nekem vagy hívj fel és segítek! A Te igényeidre, lehetőségeidre és céljaidra keresem meg a legjobb lehetőségeket és hasonlítom össze Neked, hogy dönteni tudj majd. Hasznos tanácsokért és ötletekért pedig látogasd meg blogomat!

 

Ha valamelyik fogalom nem egyértelmű Számodra, hívd bátran segítségül most Tudástáramat! Ha nem találod a választ, írj nekem!

 

Ha vállalkozó vagy, akkor mindenképp javaslom, nézd meg az adómentes juttatásokról szóló menüpontot valamint olvasd el blogomban a kapcsolódó cikkeket. Ezek alapján megközelítőleg teljes képet kaphatsz arról, hogy miért is jó Neked, mint vállalkozónak vagy cégvezetőnek, ha ilyen módon is gondoskodsz munkatársaidról. Megmutatom Neked, konkrét számokkal is, hogy mit nyerhetsz és mit veszíthetsz. Tanácsadásom során pedig megkeresem Neked azt a megoldást, amely ár-érték arányban a leginkább szolgálja az érdekeidet. Híj fel!

Kapcsolódó témakörök:

Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

biztonság, pénzügyek

Kérem küldjön információt amely segítségre lesz az ügyfeleinek Kérem küldjön információt amely segítségre lesz az ügyfeleinek Kérem küldjön információt...

Tanácsadás

Ez a szöveg le lesz cserélve az információival önről és a cégéről Ez a szöveg le lesz cserélve az információival önről és a cégéről Ez a szöveg le lesz cserélve...

blog cikkek

A legfrissebb információt a cégünkről itt találja. A legfrissebb információt a cégünkről itt találja. A legfrissebb információt a cégünkről itt...

betöltés…
(you must be logged in to Facebook to see comments).