komplex, portfólió szemléletű pénzügyi tanácsadás

prémium csomag most INGYEN 

Van aki azért, mert van pénze

hogyan dolgozunk majd együtt?

 

 

 • Teljeskörű, ingyenes igényfelmérés

 • Összesítem és elemzem a kapott információkat

 • Bemutatom Neked a lehetőségeket és átfogó pénzügyi tervet készítünk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Vagyis konkrét megoldásokat adok a kezedbe, részletes számításokkal és összehasonlításokkal.

 • Segítek Neked az ügyintézésekben, az egyéb biztosítási és pénzügyi szerződéseid rendben tartásában. 

 • Figyelem a befektetéseidet és javaslatokat teszek a portfolód változtatására, ha szükséges.

 • Tájékoztatlak folyamatosan az új lehetőségekről, de arról is, ha nem érdemes változtatnod a meglevőn.

 • Hamarosan elkészülő tananyagaimhoz kedvezőbb feltételekkel juthatsz hozzá, az akciókról pedig hamarabb értesülsz majd.

 • Folyamatosan a segítőd leszek, szinte bármikor elérsz, több csatornán is.

MÁR ALIG VÁROM, hogy elkezdjünk együtt dolgozni :). Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot...

Keresztneved  
Vezetékneved  
E-mail címed  
Telefonszámod  
Hívásra alkalmas napszak   
Hogyan találtál meg minket?  
Adatvédelmi szabályzatot megismertem és elfogadom  
Megjegyzés  

prémium csomag most akár ingyenesen

azonnali segítség és válasz a kérdéseidre

portfólió-szemléletű ügyfélkezelés és szakértelem

figyelmes  etikus  alapos lelkiismeretes tájékozott

KATTINTS, hogy elkezdhessük a közös munkát vagy egyszerűen hívj fel

Legyél Te is most 

Prémium ügyfelem kedvezményesen vagy akár külön díj megfizetése nélkül!

ügyfeleim, akikkel évek óta együtt dolgozom, ezt mondják rólam:

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni."

Gál Izóra, Dunakeszi

Egyetemi adjunktus

"Szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy, jó az információ-áramlás, gyors az ügyintézés és tökéletes a kapcsolat ápolás."

Mendi Lorenzo, Ráckeve

Menedzser

"Professzionális és etikus. Mindkettő elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..."

Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal

Szakmai vezető

Gál Nóra, Budapest

Gyógypedagógus-logopédus

"Nekem nagy segítség, hogy elérhető vagy és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a meglevő hitelt is,és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Meg az is, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!"

Somos András, Budapest

Riporter

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segits az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk"

Dr. Tófalvi Ágnes, Budapest

Fogorvos

Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás
 • Nem tudod pontosan, milyen állami támogatásokat vehetsz igénybe? Sok embernek azért nem folyik ki az „ingyen” pénz a kezéből, mert meg sem kapja. Élj a lehetőségekkel! Kérd szakértő pénzügyi tanácsadóink segítségét!

 

 • Te is csak a káresemény bekövetkeztekor fogsz majd rádöbbenni, hogy alul vagy biztosítva, mint az egyik ismerősöd? Vagy arra nem is voltál biztosítva és mérgedben a biztosítót szidod? Ettől nem lesz jobb! Bízd inkább szakértőre a biztosításaid összeállítását!

 • Kevés az időd? Túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy nyomon kövesd a pénzügyi termékek változásait? Tanácsadóink azért képzik magukat folyamatosan, hogy naprakész, szakértő tanácsot adjunk Neked.

 • Tízből tíz balesetet szenvedő egyáltalán nem gondolt arra, hogy ő lesz a következő. Vigyél nyugalmat a hétköznapjaitokba!

 • A mindent tudók kora lejárt! Ma már, ha jogi problémád van, ügyvédet keresel. Ha gondod van az adóhatósággal, adótanácsadóhoz mész. Többnyire az autódat sem Magad javítod. Pénzügyeidhez is keress szakértő pénzügyi tanácsadót, ne dönts egyedül milliókról pénzügyi tudás nélkül!

 • Gondjaid vannak a biztosításaiddal kapcsolatos ügyintézéssel? A kérdést sem érted, nemhogy a választ? Az ügyintéző „boci” szemekkel néz Rád, mert fogalma sincs mit is akarsz megtudni? Legyen meg szakértőnk telefonszáma és hívd! Könnyebben, gyorsabban és szakszerűbben intézzük ügyeidet.

 • Korrekt jövedelem mellett sem tudsz eleget félretenni pénzügyi céljaidra? Gyengék a megtakarítási izmaid? Kérj pénzügyi személyi edzőt!

 • Nyugodt, tartalmas életet akarsz? Legyenek a Téged kiszolgáló emberek az adott szakmához értő professzionális szakemberek! Mi értünk a pénzügyekhez, háttér cégünk 4-szeres SuperBrand díjas cég, ezáltal a legtöbbet nyújthatjuk ügyfeleinknek.

 • Átláthatatlan a pénzügyi termékeid dzsungele? Teljeskörű pénzügyi tervezéssel, VIP pénzügyi szolgáltatásainkkal gondoskodunk arról, hogy kisebb költséggel és nagyobb hatékonysággal segítsünk Téged eligazodni.

 • Eltűnt a tanácsadód és nincs kihez fordulnod? Vagy épp abból van már eleged, hogy a huszadik ember hív fel, hogy ezentúl ő lesz a tanácsadód? A pénzügyi tanácsadás bizalmi szakma, odafigyelést, szakértelmet és hosszútávú együttműködést igényel. Ne bízz akárkiben! Keresd az etikuspénzügyek.hu tanácsadóit!

Keresztneved  
Vezetékneved  
E-mail címed  
Telefonszámod  
Hívásra alkalmas napszak   
Hogyan találtál meg minket?  
Megjegyzés  

dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!