Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

 Jól meggondoltad? 

ha Igen, mert most segít az ingyenes csomag is...

ingyenes csomag

mi minden tartozik bele az ingyenes pénzügyi tanácsadásba?

 

 

 • Telefonon, e-mailben vagy más módon feltett kérdésedre akár azonnal, de legkésőbb 1 napon belül válaszolok.
 • Itt a weboldalamon a Tudástárból letöltheted az összehasonlító táblázatokat, a kalkulátorokat és kikeresheted az egyes pénzügyi fogalmak jelentését.
 • A későbbiekben lesznek ingyenes online tananyagaim is, amikhez szintén hozzáférsz majd a Heti Pénztippek olvasójaként.
 • Ha van legalább 3-6 hónapra visszamenőleg részletesen vezetett havi költségvetésed, és elküldöd nekem, akkor átnézem Veled, hol van benne lehetőség, hogy képes legyél megtakarítani. Ha igényled, javaslatot is adok a szükséges változtatásokra és tippeket a bevételed növeléséhez.
 • Kérd Heti Pénztippek levelemet Te is. Ebben rendszeresen hasznos és értékes információkat küldök pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban, legyen az aktuális hír, tanács, ötlet, vagy figyelem felhívás. Amennyiben elégedett vagy velem, de még nem bízol bennem, kezdjük ezzel az együttműködést...

Rendben :). Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot...

Természetesen az általános jellegű kérdésekre csak általános választ adhatok, vagy a véleményemet mondhatom el, ha ez érdekel. Például néhány napja küldték el nekem a következő kérdést: "Van egy kevés megtakarításom, amit szeretnék "megsokasítani". Milyen ötleteket tudna ehhez nekem adni?"  Ha erre megpróbálnék válaszolni, az olyan lenne, mintha csukott szemmel céloznék egy darts táblára.

 

De ez például egy konkrét kérdés volt, amit meg is válaszoltam: "82 éves vagyok. Feleségem 4 éve meghalt. kapom a saját nyugdíjam mellett utána az özvegyi nyugdíjat. Megismerkedtem egy özvegyasszonnyal, aki szintén kap özvegyi nyugdíjat is a sajátja mellett. A kérdésem az, hogy ha összeházasodnánk, továbbra is járna-e mindkettőnknek a saját nyugdíjunk mellett a feleség, ill. a férj utáni özvegyi nyugdíj? Köszönöm.Üdvözlettel J. Antal."

 

És a kedves viszontválasz a kérdezőtől: "Köszönjük a gyors választ, már felkészültünk, de így még megnyugtatóbb lett a készülődés. Egy szál virág a válaszért. Bori és Antal"

 

 

Mit is jelent mindez a szolgáltatás Számodra?

 

 

 • Van egy szakértő tanácsadó, akihez fordulhatsz, ha kérdésed van, hiszen elérhető vagyok. Így megnyugtató segítséget kaphatsz a döntéseidhez. 

 • Lehetőséged van hírleveleimen és oldalaimon keresztül megismerni, hogyan gondolkodom és milyen elvek alapján dolgozom.

 • Elkezdheted fejleszteni pénzügyi ismereteidet Tudástáramból. Blogomon pedig hasznos cikkeket találsz, hogy jobban eligazodj a pénzügyi világban, ezáltal nagyobb biztonsággal kerüld ki a csapdákat.

 

Ha fent nem tetted, KATTINTS és töltsd ki a kérdőívet!

úgy érzed, talán mégis több szolgáltatásra lesz szükséged?

 

 

 • Vannak már megtakarításaid, de nem igazán gyarapodnak...
 • Van mindenféle biztosításod, de össze-vissza, és már sem időd, sem energiád foglalkozni velük...
 • Veszítettél már amiatt, mert nem a Számodra megfelelő befektetést választottad, vagy nem kapsz segítséget a jelenlegi tanácsadódtól, csak megkötötte...
 • Volt már gondod abból, hogy elfeledkeztél a befizetésről és nem figyelmeztetett senki...
 • Szeretnél gondoskodni egy Számodra fontos valakiről, de nem tudod, mi lenne a legjobb...
 • Eleged van már abból, hogy sosem tudod, kit keress, mert már a sokadik képviselőt kapod...
 • Kellene valaki, aki mindent elmond és segít a hitelfelvétellel kapcsolatban...
 • Tudod, hogy szükséged lesz kiegészítésre a nyugdíjadhoz, de nem tudod, mit válassz...
 • Hallottad már, hogy milyen jó az ellátás a magán egészségügyben, de annyiféle ajánlat van...
 • Tisztában vagy vele, hogy tenned kellene valamit a pénzügyeiddel, de nem tudod hogyan kezdj hozzá...

 

 

ha a fentiek közül bármelyik is igaz rád, kattints és nézd meg, mit nyerhetsz még velem!

okos pénzügyek

pénzügyi tervezés

A pénzügyek egy sokrétű, összetett terület. Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged van, emészthető stílusban...

 

Biztosításokkal, nyugdíj kiegészítéssel, befektetéssel megtakarítással, és vállalkozói pénzügyekkel kapcsolatos részletes leírások. Az öngondoskodás, a hosszútávú pénzügyi tervezés és az átfogó szemlélet elsajátítása és a tudatos pénzügyi döntések sora dönti el anyagi jól(l)étedet...

tanácsadás vállalkozóknak

vállalkozás növekedése

20 éve vagyok vállalkozó és tudom, mennyire fontos, hogy minél több legyen a nyereséged úgy, hogy a szabályokat is betartod. Ez nem egyszerű, de ha élünk a törvény adta lehetőségekkel, akkor működik.

 

Hogyan segíthetek Neked ebben? Úgy, hogy pénzügyi szolgáltatási kiadásaidat összehangolni és csökkenteni tudjuk, valamint javítjuk a munkahelyi légkört is.

ingyenesen                 letölthető

Ezek az összefoglalók, táblázatok segítenek abban, hogy átláthatóbbá teszik a pénzügyeket és bővítik pénzügyi ismereteidet.

 

Amennyiben szívesen vennéd, ha elkészíteném azt, amit nem találtál meg köztük, csak írd meg nekem. Biztosan sokan hálásak lesznek Neked ezért...

Miért pont én?

Minek Neked tanácsadó

ügyfeleim véleménye

Elégedett ügyfélvélemények