Ha jelzálog hitelekkel kapcsolatos információt keresel (fogyasztóbarát, kamattámogatott és piaci lakáshitelek, szabadfelhasználású jelzáloghitel) akkor ezeket a Jelzáloghitelek menüpont alatt már megtalálod...

 

 

Babaváró kölcsönnel kapcsolatban MINDEN információt megtalálsz blogomon. Addig is, míg itt feltöltöm, mindenképp érdemes ott elolvasnod. Biztosan választ kapsz a kérdéseidre. Ha esetleg mégsem, akkor hívj fel :) +36 30 56 55 402

Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

biztonság, pénzügyek

A pénzügyek egy sokrétű, összetett terület. Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged van.

Biztosításokkal, nyugdíjkiegészítéssel, megtakarítással, befektetéssel és vállalkozói pénzügyekkel kapcsolatos részletes leírások és olyan letölthető segédanyagok, táblázatok, melyekkel megkönnyítem a dolgodat.

Tanácsadás

Fő küldetésemnek azt tartom, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

blog cikkek

Blogomon ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked majd.

Vagyis a gondolataimat írom meg. Mindazt amiben hiszek és amit képviselek és tanítok. Ez vagyok én...