etikuspénzügyek blog főoldal

KAPCSOLAT:

 

 

Cziráki Móni

 

+36 30 565 5402

cziraki.moni@biztonsagespenz.hu

Neved  
E-mail címed  
Üzeneted vagy kérdésed  

Amennyiben kérdésed van, kérlek töltsd ki itt ezt az oldalon található űrlapot és küldd el nekem üzenetben vagy egyszerűen hívj fel!

 

A kapott kérdésekre 1 napon belül válaszolok, vagy ha nem szeretnél regényt írni, add meg a mobilszámodat és felhívlak.

 

Móni

miért bíznál bennem? mert Ügyfeleim ezt mondják rólam:

Cziráki Móni pénzügyi és befektetési tanácsadó
etikus pénzügyek logo
cziráki móni e-mail
cziráki móni elérhetőségek

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig nyílván sokszor megterhelő ez a sok intéznivaló."

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni."

Gál Izóra, Dunakeszi

Egyetemi adjunktus

biztonság és pénz logo

Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal

Szakmai vezető

"Professzionális és etikus. Mindkettő elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..."

Mendi Lorenzo, Ráckeve

Menedzser

"Szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy, jó az információ-áramlás, gyors az ügyintézés és tökéletes a kapcsolat ápolás."

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segits az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk"

Dr. Tófalvi Ágnes, Budapest

Fogorvos

"Nekem nagy segítség, hogy elérhető vagy és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a meglevő hitelt is,és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Meg az is, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."

Gál Nóra, Budapest

Gyógypedagógus-logopédus

"Csak gratulálni tudok Mónikának!
Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt, minden problemámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, és azonnal ajánlotta a legjobb megoldásokat, mit kéne tennem. Azóta is nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is , amivel korábban csak topogtam egyhelyben.
Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátsagat, szakértelmét, tudatos tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább.... csak bátran forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajra!"

Kisné Mike Erzsébet, Budapest

Fodrász

Dr. Z. Júlia, Budapest

Családorvos

Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!

Somos András ügyfélvéleménye

Somos András, Budapest

Riporter