Amennyiben kérdésed van, kérlek töltsd ki itt ezt az oldalon található űrlapot és küldd el nekem üzenetben vagy egyszerűen hívj fel!

 

A kapott kérdésekre 1 napon belül válaszolok, vagy ha nem szeretnél regényt írni, add meg a mobilszámodat és felhívlak.

 

Móni

Neved  
E-mail címed  
Üzeneted vagy kérdésed  

miért bíznál bennem? mert Ügyfeleim ezt mondják rólam:

Gál Izóra, Dunakeszi

Egyetemi adjunktus

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni."

"Professzionális és etikus. Mindkettő elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..."

Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal

Szakmai vezető

"Szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy, jó az információ-áramlás, gyors az ügyintézés és tökéletes a kapcsolat ápolás."

Mendi Lorenzo, Ráckeve

Menedzser

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segits az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk"

Dr. Tófalvi Ágnes, Budapest

Fogorvos

Gál Nóra, Budapest

Gyógypedagógus-logopédus

"Nekem nagy segítség, hogy elérhető vagy és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a meglevő hitelt is,és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Meg az is, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."

"Csak gratulálni tudok Mónikának!
Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt, minden problemámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, és azonnal ajánlotta a legjobb megoldásokat, mit kéne tennem. Azóta is nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is , amivel korábban csak topogtam egyhelyben.
Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátsagat, szakértelmét, tudatos tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább.... csak bátran forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajra!"

Kisné Mike Erzsébet, Budapest

Fodrász

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig nyílván sokszor megterhelő ez a sok intéznivaló."

Dr. Z. Júlia, Budapest

Családorvos

Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!

Somos András ügyfélvéleménye

Somos András, Budapest

Riporter

biztonság és pénz logo
etikus pénzügyek logo
cziráki móni e-mail
cziráki móni elérhetőségek