Cziráki Móni vagyok, Pénzügyi Intelligencia Személyi Edző. 

 

 

Azok, akikkel elkezdjük az együttműködést, kitartanak mellettem és ragaszkodnak hozzám a továbbiakban. Értékes információkat, hasznos segítséget adok, ami előnyös helyzetet teremt az életük pénzügyi területein. Érdekel, mit is nyújtok pénzügyi tanácsadásom keretében? KATTINTS IDE és nézd meg!

 

Maximális szakértelem és odafigyelés az alapja szolgáltatásaimnak. Azért fogsz Te is szívesen dolgozni velem hosszútávon is, mert megkönnyítem az életedet. Lesz időd és pénzed az együttműködésünk eredményeképp.

 

Személyes pénzügyi terved elkészítésével lehetővé válik számodra pénzügyi céljaid elérése. Tudatosan elkezdjük felépíteni a megfelelő anyagi hátteredet vagy azt, hogy a meglevőnél még stabilabb és céljaidnak méginkább megfelelő legyen a pénzügyi portfóliód.

 

Idővel megfelelő anyagi háttérrel rendelkezel ahhoz (ha még nem így van), hogy hobbidnak, kedvenc szórakozásaidnak, és szeretteidnek szentelhesd az idődet. Képes leszel anyagi biztonságot teremteni magadnak és családodnak az előre látható és a váratlan események bekövetkezése esetén is. Megteremtheted gyermekeidnek az önálló életük elkezdésének pénzügyi feltételeit és gondoskodhatsz a könnyed nyugdíjas éveitekről. Ha ahhoz van kedved, utazgathatsz, vagy megveheted a rég vágyott státusz szimbólumokat, melyek azt jelzik, hogy megteheted, mert van rá pénzed. Folyamatos segítséget kapsz tőlem, az egyszerű ügyintézésektől kezdve, kárbejelentésen át egészen a befektetéseid nyomonkövetéséig és a komplett pénzügyi tervezésig, így ár-érték arányban a legjobbat kapod.

 

Ezt a weboldalt, azért készítem, hogy egy helyen megtalálj minden lényeges információt a pénzügyi termékekkel kapcsolatban.

 

Fontosnak tartom, hogy megfelelően tájékozódni tudj és minden olyan információ a rendelkezésedre álljon, amely alapján tudatosan hozhatod meg pénzügyi döntéseidet.

 

 • Ehhez pedig oldalamon megismerheted az egyes pénzügyi termékek jellemzőit és szabályait, legyen szó befektetésekről, állampapírokról, megtakarításokról vagy életbiztosításokról.
 • Könnyebben hozol döntést, ha ismered az LTP , a NOK, a CSOK követelményeit.
 • Segítek eligazodni a nyugdíjcélú megtakarítások és a gyermekekkel kapcsolatos biztosítások között.
 • Megnézheted, hogy azokat a kockázatokat, amelyek a vagyonodat és az életedet fenyegethetik, hogyan tudod kivédeni vagy enyhíteni.
 • Könnyebbé tehetem oldalammal Számodra a hitelek közti eligazodást és a vállalkozói pénzügyekben rejlő lehetőségek kiaknázását költségeid optimalizálására. 
 • Tudástáramban ehhez megtalálod az összehasonlító táblázatokat és kalkulátorokat, a pénzügyi fogalomtár pedig segítségedre lesz az egyes szakkifejezések értelmezésében.

Kérlek, légy türelemmel, mert az oldal tarttalmát saját magam készítem, ami időt igényel, ezért folyamatosan teszem közzé. Ha olyasmire keresed a választ, ami még nincs készen, írj nekem és segítek! Ha örömmel vennéd, hogy együttműködjünk, nézd meg, hogyan dolgozom! Olvasd el ügyfeleim véleményét is!

MIBEN TUDOK NEKED SEGÍTENI?

 

2010.novembere óta dolgozom biztosítási, pénzügyi és Cafetéria szakértőként, üzemgazdász és mérlegképes könyvelői végzettséggel. Kiemelkedően logikus gondolkodásom nagy segítségemre van abban, hogy megtaláljam Neked a pénzügyi termékek legjobb kombinációját. Folyamatosan képzem magam, hogy tudásom mindig naprakész legyen és valós segítséget adhassak. Ezt igazolja ügyfeleim véleménye a kapcsolati oldal végén...

 

Amikben számíthatsz rám:

 

Cziráki Móni pénzügyi tervezés

Szívvel-lélekkel az ügyfeleim érdekében dolgozom és maximálisan betartom az etikai szabályokat is. Ezzel kapcsolatos bővebb cikksorozatomat itt olvashatod el

 

MITŐL ETIKUS EGY TANÁCSADÓ?

 

Röviden véleményem szerint a legfőbb szempontok:

 

 • Annak tudatában végzi tevékenységét, hogy iránymutatásai nagy hatással lehetnek annak életére, akinél tanácsadást végez, ezért
 • érthetően és egyértelműen kommunikál, valamint teljeskörű tájékoztatást ad
 • magas szintű, napra kész szakmai tudással rendelkezik, hogy valós segítséget adhasson
 • a kapott információkat (magánéleti, egészségügyi és pénzügyi) bizalmasan kezeli
 • nem tesz hamis ígéreteket az elérhető eredményekről, csak azért, hogy rábírjon a szerződéskötésre
 • nem beszél rá senkit arra, hogy szerződést kössön, ez a Te döntésed kell legyen a kapott információk alapján
 • szívvel-lélekkel dolgozik.
 • Semmilyen körülmények között nem él vissza a bizalmi kapcsolattal, nem használja ki azt semmilyen érdekből (szakmai, személyes vagy anyagi).
 • Tiszteletben tartja az ügyfél érdekeit és szabad akaratát, valamint más tanácsadók munkáját.​

 

A másik oldal, ahol rámtalálsz, az etikuspenzugyek.hu a blogoldalam. Ott nem fogsz konkrét termékinformációkat találni, ne is keresd. Ott elsősorban ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább.

 

 

VAGYIS BLOGOMON A GONDOLATAIMAT ÍROM MEG.
MINDAZT AMIBEN HISZEK, AMIT KÉPVISELEK ÉS TANÍTOK. EZ VAGYOK ÉN!  

 

 

Azért teszem ezt, mert fő küldetésemnek azt tartom, hogy azoknak, akikkel együtt dolgozom, személyreszabottan tudjak segíteni. Közös munkánk során képessé válhatsz tudatosan fejleszteni pénzügyi ismereteidet és tudatos pénzügyi döntéseiden keresztül elérheted az anyagi függetlenséget.  

 

Vagyis az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni, hogy elérhesd a céljaidat.

Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

 

Abban hiszek, hogy szemléletváltással, az öngondokodás erősítésével, gazdasági ismereteid bővítésével, a pénzügyi termékek jellemzőinek megismerésével elérheted az anyagi függetlenséget. Amennyiben konkrét kérdésed van, hívj vagy írj

 

Sajnos sok olyan esettel találkoztam már, hogy néhány felületes tanácsadó téves vagy hiányos tájékoztatása alapján, vagy a média csatornákon fellelhető nem teljesen korrekt információk alapján csapdába estek ügyfelek és komoly anyagi veszteséget kellett elszenvedniük. 

 

 

PEDIG A MI SZAKMÁNK ÉS AZ ÜGYFELEKKEL VALÓ KAPCSOLATUNK CSAKIS BIZALOMRA ÉPÜLHET!

 

 

MENSA tagként kiemelten fontosnak tartom a pénzügyi intelligenciát, s erre tanítom azokat is, akik már hosszabb-rövidebb ideje velem dolgoznak. Ezen múlik ugyanis, hogy valaki szegény vagy gazdag lesz.

 

Neked fontos, hogy hasznos, értékes és aktuális információkkal rendelkezz rövid-, közép-, és hosszútávú pénzügyi döntéseiket illetően? Ha igen, akkor olvasd rendszeresen írásaimat, és kérdezz, ha valami aktuálisan érdekel vagy valamit nem teljesen érthetően írtam le! Mindhárom területen (biztosítási, pénzügyi és tőkepiaci) érvényes MNB regisztrációval rendelkezem (regisztrációs számom: 110110520405).

 

 

MIÉRT ÍROM A BLOGOT? MERT SZERETEM fontosnak tartom, hogy megismerd a lehetőségeket és a veszélyeket...

 

 

Célom a bloggal az, hogy írásaim által Te is, és minden olvasóm úgy érezze, érdemes volt elolvasnod a cikkeimet, mert legalább egy olyan információt találtál mindegyikben, amit eddig még nem ismertél és ezáltal megkönnyítettem számodra a döntéshozatalt vagy megóvtalak attól, hogy csapdába ess.

 

Segítek Neked, mert pontosan érted, hogy rendelkezned kell a szükséges pénzügyi intelligenciával ahhoz, hogy elérd azt az anyagi színvonalat, amit szeretnél. Csakis tudatos pénzügyi döntésekkel érheted el az anyagi függetlenséget. Abban is segítek, hogy mindezt úgy érd el, hogy közben ne kelljen azon aggódnod, hogy vajon mi van az "apró betűs" részekben. Mert tudom, hogy fontos Neked a saját magad és a szeretteid biztonsága.

 

Szívesen veszem, ha megírod a véleményedet, az építő kritika különösen hasznos lenne, az elismerés pedig jól esik :)

 

Azonnal szeretnél értesülni a blogomon megjelenő cikkek tartalmáról?

Ha szívesen követnél folyamatosan, csatlakozz Facebook oldalamhoz!

 

Szívesen megosztod velem, hogy milyen témakörök érdekelnek? 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni 

Cziráki Móni oklevél
Cziráki Móni Yale
Cziráki Móni Mensa HungariQa

 

„Az UFS Group története 2004-ben kezdődött. Az alapítótagok egy olyan független, pénzügyi szolgáltatásokat közvetítő céget álmodtak meg, ahol kiemelt szerepet kap a gondoskodás emberi és pénzügyi területen egyaránt, és maradéktalanul ki tudja szolgálni ügyfelei igényeit. Ezen vezérelv alapján választották az UFS Group jelmondatát is: „Együtt gondolkodunk, együtt gondoskodunk”. Az alapítást követő évek kitartó munkájának köszönhetően az UFS Group vezető piaci szereplővé nőtte ki magát a biztosítási, befektetési és pénzügyi termékek közvetítésével foglalkozó cégek között. A változó piaci igények folyamatos fejlődést követelnek meg, ezért az UFS Group 2016-ban alapértékeit és felfogását változatlanul hagyva egybeolvasztotta korábbi üzletágait, és megalakult az UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. A beszédes cégnév jól mutatja milyen célt tűzött ki maga elé az UFS Group: ügyfeleink számára olyan komplex pénzügyi megoldások kidolgozása, melyek illeszkednek anyagi lehetőségeikhez, elősegítik a kívánt cél elérését, valamint minden élethelyzetre biztonságos megoldást nyújtanak a születéstől a halálig. Az UFS Group azt vallja, hogy a független közvetítői területen csak úgy lehet hosszútávon megbízható cég maradni, ha cég és tanácsadói kiérdemlik ügyfelei bizalmát. Ezen dolgozik Czirákiné Kocsis Mónika is, mint az UFS Group szerződött Franchise Partnere.

Az UFS Group négyszer nyerte el az egyik legrangosabb, független, márkáknak járó elismerést a Business Superbrands díjat." 

Időközben az UFS csatlakozott a Hungarikum Alkuszcsoporthoz és HUNPénzügyi Tervező Kft néven folytaja tovább.

biztonság és pénz logo
etikus pénzügyek logo
cziráki móni e-mail
cziráki móni elérhetőségek