feltöltés alatt, köszönöm a türelmedet, visszavárlak... :)

Cziráki Móni kicsoda
Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

Adómentes juttatások

adómentes juttatások

Érdemes az általuk kínált lehetőségekkel élned élni három okból is.

 

Az egyik, hogy segítségükkel javul a munkaerővel kapcsolatos költségeid ár-érték aránya, vagyis ugyanakkora nettó juttatás kifizetése kulcsfontosságú munkatársaidnak Neked kevesebbe kerül.

 

Vannak olyanok, amiket magánemberként is fizetnél, miért ne használd ki adócsökkentő tételként.

 

Harmadrészt segítségedre lesznek a munkaerő megtartásban és sok más olyan dologban, amik áttételesen csökkentik a költségeidet. Nézd meg bővebben...

vállalkozói vagyonbiztosítások

vállalkozói vagyonbiztosítás

Ez megint olyasmi, amin akkor is sokat tudsz spórolni, ha csak Te magad időnként újra kötöd őket.

 

Azonban még előnyösebb helyzetbe kerülhetsz, ha van segítséged hozzá olyan szakértő személyében, aki átlátja a teljes piacot és képes összehangolni az egyes biztosítók ajánlatait a Te érdekedben.

 

Fontos, hogy ez esetbe ne csak az legyen az egyetlen szempont, hogy olcsót kínáljon, hanem valóban megfelelő értékű védelmet is biztosítson azon esetek teljes körére, ahol erre szükséged van.

 

Itt megnézhetes részletesen, mik ezek...

felelősség biztosítások

Kevesen fektetnek hangsúlyt erre a védelemre, pedig nagyon fontos része a vállalkozói létednek. Legtöbben csak akkor gondoskodnak erről, ha már egyszer megfizették az árát felelőtlenségüknek.

 

Bármi történhet, amikor vétlenül, figyelmetlenségből vagy kivédhetetlenül kárt okozol.

 

Lehet ez általánosságban, vállalkozói létedből adódóan. Okozhatsz kárt bérlőként vagy bérbeadóként. Szakmai döntéseid következményeinek felelőssége is a Tied. Sőt, a munkavállalóid által okozott károkért is felelsz. Ebben a blokkban ezekről találod meg az információkat... 

vállalkozói hitelek bankszámlák

vállalkozói hitelek ás számlák

Bankszámlád biztosan kell, hogy legyen vállalkozóként. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mennyibe kerülnek Neked a banki tranzakciók és maga a számla.

 

Ezzel kapcsolatban találsz itt segítséget, hogy könnyebben tudj választani.

 

Ezenkívül többször is előfordulhat működésed során, hogy kisebb vagy nagyobb összegű hitelre van szükséged.

 

Érdemes megismerned ezek típusait, hogy könnyebben eligazodj majd a banki ajánlatok tengerében. Ebben a blokkban tájékozódhatsz bővebben...

befektetések vállalkozásoknak

befektetések vállalkozásoknak

Talán Te vagy az üdítő kivétel, de a legtöbb vállalkozó nincs tisztában azzal, hogyan és mire tudja felhasználni a befektetéseket vállalkozásában.

 

Ebben a blokkban ehhez adok Neked segítséget. Tájékozódni tudsz arról, milyen befektetési formákat milyen módon tusz felhasználni és mire.

 

Azt is elmondom, miért jó ez Neked és hogyan tudsz velük adót optimalizálni.

 

Természetesen a részletekről jobb, ha személyesen tudunk beszélgetni, hiszen a befektetések szakértelmet igényelnek...

hasznos tudás

etikuspénzügyek blog

Blogomon értékes információkat gyűjthetsz ahhoz, hogy minél könnyebben vedd az akadályokat vállalkozásod pénzügyeidben is.

 

Írásaimban elmondom hol vannak a buktatók, mi minden az, amire az egyes pénzügyi termékeknél vagy épp egy tanácsadóval való beszélgetésnél figyelned érdemes.

 

Leírom azokat a szempontokat is, amikre vállalkozóként érdemes figyelned ahhoz, hogy ne fizess többet, mint kellene, de ne is kerülj szembe a törvényekkel...