Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

Szuper! Kezdésnek ez tökéletes választás lehet, nézzük mi az, amiben segíteni tudok neked...

alap V.csomag

milyen szolgáltatásokat kapsz pénzügyi tanácsadásom keretében az alapcsomagban?

 

 

 • Ingyenes igényfelmérés keretében megnézzük közösen, milyen lehetőségeid vannak az aktuális probléma megoldására. Ez azt jelenti, hogy általában szükség van az egyéb körülményeid, terveid, céljaid és félelmeid megismerésére is ahhoz, hogy valóban a Neked való megoldást találjam meg. Ezekről fogunk beszélgetni.
 • Összesítem és elemzem a kapott információkat. Ezek alapján megkeresem azokat a pénzügyi megoldásokat, amelyek a leginkább igazodnak az Általad megfogalmazott elvárásokhoz.
 • Második találkozónk alkalmával bemutatom Neked a lehetőségeket, általában legalább háromfélét. Elmondom, melyik, milyen előnyökkel ÉS hátrányokkal jár. Segítek Neked abban is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a döntésedhez. Vagyis konkrét megoldásokat adok a kezedbe, részletes számításokkal és összehasonlításokkal.
 • A Te döntésed lesz, hogy velem dolgozol tovább, vagy valamelyik ismerősöddel. Ezért a kidolgozott ajánlat díját kifizetve, semmire sem kötelez velem kapcsolatban a továbbiakban. A tanácsadói dj mértékét, mivel annyira sokrétű lehet a probléma, előre megbeszéljük és fixáljuk.
 • Amennyiben olyan megoldásról van szó, amelybe be kell vonni a munkatársaidat is, akkor a tájékoztatásuknak és a papír munkáknak a terhét leveszem a válladról. A minél gördülékenyebb megvalósítás érdekében ez az én feladatom.
 • A hosszútávú közös munka érdekében, ha úgy döntesz, hogy velem folytatnád tovább, akkor a megkötött szerződés kötvényesülése és az első éves díj befizetése után a nekem kifizetett összeget visszakapod tőlem. Ez azt jelenti, hogy ez az Alapcsomag is ingyenes lesz Számodra, ha a szerződést velem kötöd meg.
 • Amennyiben, mikor felhívsz, kérésed annyira konkrét, hogy például kössük meg a céges autóra a KGFB-det, akkor ez nem igényel különösebb találkozókat, ezért erre tanácsadói díjat nem kell fizetned... 

 

 

természetesen te is élhetsz az ingyenesen felajánlott lehetőségekkel is:

 

 

 • Telefonon, e-mailben vagy más módon feltett kérdésedre akár azonnal, de legkésőbb 1 napon belül válaszolok.
 • Itt a weboldalamon a Tudástárból letöltheted az összehasonlító táblázatokat, a kalkulátorokat és kikeresheted az egyes pénzügyi fogalmak jelentését.
 • A későbbiekben lesznek ingyenes online tananyagaim is, amikhez szintén hozzáférsz majd a Heti Pénztippek olvasójaként.
 • Amennyiben igényled, természetesen a magán pénzügyeiddel kapcsolatban is segítek, javaslatot is adok a szükséges változtatásokra és tippeket a bevételed növeléséhez vagy a költségeid optimalizálásához.
 • Kérd Heti Pénztippek levelemet Te is. Ebben rendszeresen hasznos és értékes információkat küldök pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban, legyen az aktuális hír, tanács, ötlet, vagy figyelem felhívás a magán és a vállalkozói pénzügyedhez is.

kezdjük ezzel az együttműködést. Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot...

Természetesen az általános jellegű kérdésekre csak általános választ adhatok, vagy a véleményemet mondhatom el, ha ez érdekel. De konkrét problémádra konkrét megoldást fogunk keresni.

 

Ez azt jelenti, hogy ha például vállalkozói vagyonbiztosítást szeretnél, akkor megnézzük és összehasonlítjuk a biztosítók ajánlatait, hogy a Számodra legmegfelelőbbet választhasd ki. Autó, felelősség vagy kockázati biztosításaidhoz a Te igényeihez leginkább illeszkedő ajánlatot keressük meg közösen a biztosítók kínálatából. De igaz ez a hitelekre vagy a magán biztosításaidra is. Vagyis az aktuálisan legjobb megoldást kaphatod meg.

 

 

Miért előnyös Számodra az Alapcsomag?

 

 

 • Akár azonnali megoldást kapsz a problémádra.

 • Amennyiben velem kötöd meg a szerződést is, a tanácsadói díjat visszakapod, így ingyenes volt Számodra tanácsadásom.

 • Van egy szakértő tanácsadó, akihez fordulhatsz, ha kérdésed van, hiszen elérhető vagyok. Így megnyugtató segítséget kaphatsz a döntéseidhez. Emellett mérlegképes könyvelői végzettségem megalapozza azt, hogy a könyvelőddel is át tudjam beszélni a megoldást, ha szükséges.

 • Lehetőséged van hírleveleimen és oldalaimon keresztül megismerni, hogyan gondolkodom és milyen elvek alapján dolgozom.

 • Elkezdheted fejleszteni pénzügyi ismereteidet Tudástáramból. Blogomon pedig hasznos cikkeket találsz, hogy jobban eligazodj a pénzügyi világban, ezáltal nagyobb biztonsággal kerüld ki a csapdákat.

 

Ha fent nem tetted, KATTINTS és töltsd ki a kérdőívet!

úgy érzed, talán mégis több szolgáltatásra lesz szükséged?

 

 

 • Vannak már megtakarításai a végnek, de nincsenek jó kézben és nem igazán gyarapodnak...
 • Van mindenféle biztosításod Neked és a cégednek, de össze-vissza, és már sem időd, sem energiád foglalkozni velük...
 • Veszítettél már amiatt, mert nem a Számodra megfelelő befektetést választottad, vagy nem kapsz segítséget a jelenlegi tanácsadódtól, csak megkötötte...
 • Volt már gondod abból, hogy elfeledkeztél a befizetésről és nem figyelmeztetett senki...
 • Szeretnél gondoskodni arról, hogy ha Veled valami történne, ne essen szét kemény munkával felépített vállalkozásod, de nem tudod, mi lenne a legjobb...
 • Eleged van már abból, hogy sosem tudod, kit keress, mert már a sokadik képviselőt kapod...
 • Kellene valaki, aki mindent elmond és segít a juttatásokkal kapcsolatban...
 • Tudod, hogy szükséged lesz a minőségi munkaerőid megtartásához valamilyen eszközre, de nem tudod, mit válassz...
 • Hallottad már, hogy milyen jó ha biztosítod munkatársaidnak az ellátást a magán egészségügyben, de annyiféle ajánlat van...
 • Tisztában vagy vele, hogy tenned kellene valamit a pénzügyeiddel és valahogy optimalizálni a vállalkozás költségeit, de nem tudod hogyan kezdj hozzá...
 • Jó lenne, ha valaki végre kézbe venné és összehangolná a magán és a válallkozói pénzügyeket, mert biztos vagy benne, hogy jobban is kijöhetnél ezekből, de még nem találtál erre megfelelő szakértőt...

 

 

ha a fentiek közül bármelyik is igaz rád, kattints és nézd meg, mit nyerhetsz még velem!

KATTINTS és nézd meg, hogyan lehetsz Prémium ügyfél kedvezményesen vagy akár külön díj megfizetése nélkül, INGYENESEN!

okos pénzügyek

pénzügyi tervezés

A pénzügyek egy sokrétű, összetett terület. Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged van, emészthető stílusban...

 

Biztosításokkal, nyugdíj kiegészítéssel, befektetéssel megtakarítással, és vállalkozói pénzügyekkel kapcsolatos részletes leírások. Az öngondoskodás, a hosszútávú pénzügyi tervezés és az átfogó szemlélet elsajátítása és a tudatos pénzügyi döntések sora dönti el anyagi jól(l)étedet...

tanácsadás magánszemélyeknek

út az anyagi függetlenséghez

Hogy szól a mondás? Az okos ember mások hibáiból tanul, a buta a sajátjaiból. Nos, mindannyian tanulunk a saját hibáinkból és jó esetben másokéból is.

 

Én abban segítek Neked, hogy inkább másokéból tanulj, és Te minél kevesebbet kövess el, legalábbis a pénzügyek terén.

 

Mit kapsz tőlem, mint tanácsadótól?

ingyenesen                 letölthető

Ezek az összefoglalók, táblázatok segítenek abban, hogy átláthatóbbá teszik a pénzügyeket és bővítik pénzügyi ismereteidet.

 

Amennyiben szívesen vennéd, ha elkészíteném azt, amit nem találtál meg köztük, csak írd meg nekem. Biztosan sokan hálásak lesznek Neked ezért...