Cziráki Móni pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

fantasztikus döntés! 

átfogó megoldásokkal optimalizálhatod vállalkozásod pénzügyeit...

prémium V.csomag

Nincs időd a sok szöveget végigolvasni? KATTINTS a rövid leíráshoz!

miben és milyen segítséget kapsz tőlem a prémium csomagban pénzügyi tanácsadásom keretein belül?

 

 

 • Teljeskörű, ingyenes igényfelmérés keretében megnézzük közösen, milyen lehetőségeid vannak pénzügyeid optimalizálására. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen szükség van az egyéb körülményeid, a várható életesemények, a terveid, a céljaid és a félelmeid megismerésére is ahhoz, hogy valóban a Neked való megoldásokat találjam meg. Ezekről fogunk beszélgetni.
 • Összesítem és elemzem a kapott információkat. Ezek alapján megkeresem azokat a pénzügyi megoldásokat, amelyek a leginkább igazodnak az Általad megfogalmazott elvárásokhoz és célokhoz.
 • Második találkozónk alkalmával bemutatom Neked a lehetőségeket. Átfogó pénzügyi tervet készítünk ahhoz, hogy teljesülhessenek pénzügyi céljaid. Megbeszéljük, mit célszerű tenned és milyen sorrendben, vagy min szükséges változtatnod. Tudni fogod, mire kell odafigyelned, ha végig is akarod csinálni.
 • Egy adott kérdéssel kapcsolatban általában legalább háromféle módozatot mutatok. Elmondom, melyik, milyen előnyökkel ÉS hátrányokkal jár. Segítek Neked abban is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a döntésedhez. Vagyis konkrét megoldásokat adok a kezedbe, részletes számításokkal és összehasonlításokkal.
 • A Te döntésed lesz, hogy velem dolgozol tovább, vagy valamelyik ismerősöddel. Ezért a kidolgozott komplex ajánlat és pénzügyi terv díját kifizetve, semmire sem kötelez velem kapcsolatban a továbbiakban. A tanácsadói díj mértékét, mivel annyira sokrétű lehet a probléma, előre megbeszéljük és fixáljuk.
 • Amennyiben olyan megoldásról van szó, amelybe be kell vonni a munkatársaidat is, akkor a tájékoztatásuknak és a papír munkáknak a terhét leveszem a válladról. A minél gördülékenyebb megvalósítás érdekében ez az én feladatom. Ez sok esetben szükséges, amikor például új juttatási formát szeretnél bevezetni. Ugyanis hiába jó nem csak Neked, hanem munkavállalóidnak is, legtöbbször fontos jól elmondani nekik, hogy miről is van szó.
 • A továbbiakban segítek Neked az ügyintézésekben, az egyéb biztosítási és pénzügyi szerződéseid rendben tartásában. Ha kell, képviselem az érdekeidet a pénzintézeteknél, vagyis én veszekszem a biztosítókkal, nem Neked kell :). Legalább évente egyszer, az évfordulók közeledtével pedig átnézzük az adott szerződést, hogy biztosan megfeleljen az aktuális igényeidnek és helyzetednek is.
 • Figyelem a befektetéseidet és javaslatokat teszek a portfolód változtatására, ha szükséges. Tájékoztatlak folyamatosan az új lehetőségekről, de arról is, ha nem érdemes változtatnod a meglevőn. A szerződéseiddel és befektetéseiddel kapcsolatos tennivalók miatti díj attól függ, milyen gyakorisággal veszed igénybe. Ezt is előre rögzítjük.
 • Hamarosan elkészülő tananyagaimhoz kedvezőbb feltételekkel juthatsz hozzá, az akciókról pedig hamarabb értesülsz majd.
 • Folyamatosan a segítőd leszek, szinte bármikor elérsz, több csatornán is. Mérlegképes könyvelői végzettségem alapot ad arra is, hogy ha kell, át tudjam beszélni a szükséges változtatásokat a könyvelőddel is, hiszen ők sokszor azért mondanak nemet egy jó megoldásra, mert nem ismerik.

 

 

 

hogyan kapsz prémium szolgáltatást ingyenesen? 

 

 

 

 • A hosszútávú közös munka érdekében, ha úgy döntesz, hogy velem folytatnád tovább a megoldások és a tervezés bemutatása után, akkor a megkötött szerződések kötvényesülése és az első éves díj befizetése után a nekem kifizetett összeget visszakapod tőlem.
 • Amennyiben Te is úgy gondolod, hogy sokkal jobb, ha egy tanácsadó segítő kezében vannak a magán és vállalkozói pénzügyeid, vagyis a már meglevő szerződéseidet is átörökíted hozzám, és a továbbiakban komlex együttműködésben dolgozunk, akkor a folyamatos tennivalók miatt sem kell külön díjat fizetned.
 • Ez azt jelenti, hogy ez az Prémium csomag is ingyenes lesz Számodra, ha a szerződést velem kötöd meg, minden más szerződésedet is a kezelésembe adod át. Prémium ügyfeleimmel portfólió szemlélettel dolgozom, hiszen így tudok a leghatékonyabban a segítőjük lenni, ezért van erre szükség. 

 

 

természetesen te is élhetsz az ingyenesen felajánlott lehetőségekkel is:

 

 

 • Telefonon, e-mailben vagy más módon feltett kérdésedre akár azonnal, de legkésőbb 1 napon belül válaszolok.
 • Itt a weboldalamon a Tudástárból letöltheted az összehasonlító táblázatokat, a kalkulátorokat és kikeresheted az egyes pénzügyi fogalmak jelentését.
 • A későbbiekben lesznek ingyenes online tananyagaim is, amikhez szintén hozzáférsz majd a Heti Pénztippek olvasójaként.
 • Amennyiben igényled, természetesen a magán pénzügyeiddel kapcsolatban is segítek, javaslatot is adok a szükséges változtatásokra és tippeket a bevételed növeléséhez vagy a költségeid optimalizálásához.
 • Kérd Heti Pénztippek levelemet Te is. Ebben rendszeresen hasznos és értékes információkat küldök pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban, legyen az aktuális hír, tanács, ötlet, vagy figyelem felhívás a magán és a vállalkozói pénzügyedihez kapcsolódóan is.

MÁR ALIG VÁROM, hogy elkezdjünk együtt dolgozni :). Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot...

Konkrét problémádra konkrét megoldást fogunk keresni.

 

Ez azt jelenti, hogy minden részletre kiterjedően megnézzük, hogy a célodhoz, amit el szeretnél érni, milyen lépésekre van szükség. Átbeszéljük, milyen a jelenlegi helyzet, amiben vagy (Te és a vállalkozásod) és milyen változások várhatók. 

 

Kész tervet kapsz, konkrét számokkal és összehasonlításokkal, hogy a Számodra legmegfelelőbbet választhasd ki. Legyen szó biztosításokról, banki termékekről, vagy értékpapírokról. Amennyiben pedig hosszútávú együttműködésünk mellett döntesz, folyamatosan felülvizsgáljuk az eredeti terveket és ha kell, változtatunk rajta aktuális helyzetnek megfelelően.

 

 

Milyen hasznod származik az együttműködésünkből?

 

 

 • Akár azonnali megoldást kapsz a problémáidra.

 • Amennyiben velem kötöd meg a szerződést és a meglevő pénzügyi termékeidet is rám bízod, a tanácsadói díjat visszakapod, átalánydíjat pedig nem kell fizetned, így ingyenes volt Számodra tanácsadásom.

 • Van egy szakértő tanácsadó, akihez bármikor fordulhatsz, ha kérdésed van, hiszen elérhető vagyok és a könyvelőddel is szót értek. Így megnyugtató segítséget kaphatsz a döntéseidhez. 

 • Folyamatos segítséget kapsz, és a kialakult bizalom megkönnyíti Számodra az együttműködést, így nem kell újabb és újabb emberekkel megosztani a pénzügyeiddel kapcsolatos információkat.

 • Ha kell, közösen rendbetesszük a pénzügyi papírhalmodat, hogy minden kéznél legyen, amikor szükséges.

 • Ha "nehéz" ügyed van valamelyik biztosítóval, én harcolok velük, nem Te. A hitel ügyintézéshez csak aláírnod kell bemenni. A határidőkre is én figyelek. Évfordulókon pedig megversenyeztetem a biztosítókat a jobb ajánlatért.

 • Természetesen lehetőséged van hírleveleimen és oldalaimon keresztül még jobban megismerni, hogyan gondolkodom és milyen elvek alapján dolgozom.

 • Elkezdheted fejleszteni pénzügyi ismereteidet Tudástáramból. Blogomon pedig hasznos cikkeket találsz, hogy jobban eligazodj a pénzügyi világban, ezáltal nagyobb biztonsággal kerüld ki a csapdákat.

 • Felszabaduló idődet a családodnak, az új terveidnek, vagy a hobbidnak szentelheted, és megvalósíthatod az álmaidat. Gondoskodhatsz szeretteidről és önmagad nyugalmáról, utazgathatsz, fejlesztésekbe kezdhetsz, bezsebelheted az elismeréseket, mert vállalkozásod pénzügyei biztos segítő kézben vannak és közösen mindig megtaláljuk a legjobb megoldást.

 • Megfelelő juttatási rendszer kialakításával munkatársaid ragaszkodnak majd Hozzád és csökkennek a kieső munkaerő miatti költségeid. Az így megnyert pénzt fejlesztésre vagy saját gyarapodásodra fordíthatod.

 

Ha fent nem tetted, KATTINTS és töltsd ki a kérdőívet!

prémium V.csomag

KATTINTS, hogy elkezdhessük a közös munkát vagy egyszerűen hívj fel! 

Legyél Te is most 

Prémium ügyfelem kedvezményesen vagy akár külön díj megfizetése nélkül!

Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!

Somos András, Budapest

Riporter

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig nyílván sokszor megterhelő ez a sok intéznivaló."

Dr. Z. Júlia, Budapest

Családorvos

"Professzionális és etikus. Mindkettő elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..."

Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal

Szakmai vezető

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segits az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk"

Dr. Tófalvi Ágnes, Budapest

Fogorvos

"Szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy, jó az információ-áramlás, gyors az ügyintézés és tökéletes a kapcsolat ápolás."

Mendi Lorenzo, Ráckeve

Menedzser

okos pénzügyek

pénzügyi tervezés

A pénzügyek egy sokrétű, összetett terület. Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged van, emészthető stílusban...

 

Biztosításokkal, nyugdíj kiegészítéssel, befektetéssel megtakarítással, és vállalkozói pénzügyekkel kapcsolatos részletes leírások. Az öngondoskodás, a hosszútávú pénzügyi tervezés és az átfogó szemlélet elsajátítása és a tudatos pénzügyi döntések sora dönti el anyagi jól(l)étedet...

tanácsadás magánszemélyeknek

út az anyagi függetlenséghez

Hogy szól a mondás? Az okos ember mások hibáiból tanul, a buta a sajátjaiból. Nos, mindannyian tanulunk a saját hibáinkból és jó esetben másokéból is.

 

Én abban segítek Neked, hogy inkább másokéból tanulj, és Te minél kevesebbet kövess el, legalábbis a pénzügyek terén.

 

Mit kapsz tőlem, mint tanácsadótól?

ingyenesen
                 letölthető

Ezek az összefoglalók, táblázatok segítenek abban, hogy átláthatóbbá teszik a pénzügyeket és bővítik pénzügyi ismereteidet.

 

Amennyiben szívesen vennéd, ha elkészíteném azt, amit nem találtál meg köztük, csak írd meg nekem. Biztosan sokan hálásak lesznek Neked ezért...